Boleslav se střetne s prvoligovým „postrachem“
Klub

Boleslav se střetne s prvoligovým „postrachem“

Redakce

V předehrávaném 27.druholigovém kole nastoupí v neděli Boleslav na hřišti Vysočiny Jihlava – mužstva, které v Poháru ČMFS vyřadilo tři prvoligisty a ve středu řádně prohnalo i letošního mistra.

Právě účast jihlavského celku v semifinále národního poháru je příčinou posunu 26.kola, které mělo být sehráno uplynulou středu, za kolo 27.
Tuto středu, 12.května, hrála Jihlava na Bazalech o finále Poháru ČMFS. Nevedla si špatně a jen maximální úsilí hráčů Baníku Ostrava ve 2.poločase zachránilo mistrovský celek od blamáže.
Připomenout se sluší, že na cestě za tímto úspěchem doma mužstvo z Vysočiny vyřadilo pražskou Slavii,Viktorii Plzeň a FK Teplice.
Je tedy nad slunce jasné, že mladoboleslavský tým čeká velmi těžký zápas. A nic na tom nemění skutečnost, že ve středečním střetnutí na ostravských Bazalech nechali jihlavští určitě hodně sil.
Zatímco domácí Vysočina bude v nedělním souboji postrádat nejlepšího druholigového střelce Kaplana, který má naštípnutý nárt, Mladá Boleslav se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněných Procházky a Bednáře, k dispozici nebude ani za čtvrtou žlutou kartu potrestaný Rojka.
Střetnutí začne v neděli v Jihlavě v 17,00 hod, rozhodovat je bude Jaroslav Jára, a to za přítomnosti četných boleslavských fanoušků, kteří pojedou svoje mužstvo podpořit.

Pokud nemůžete na fotbal, poslouchejte Jizeru - mladoboleslavskému fotbalu na Jizeře fandíme s Vámi.

Více informací ve zpravodajství rádia Jizera 105,7 Fm, nebo na: www.radiojizera.cz.

Fanshop banner