BOLESLAV  DOTAHOVALA,  ALE  VÍTĚZNÝ GÓL NEVSTŘELILA
Klub

BOLESLAV DOTAHOVALA, ALE VÍTĚZNÝ GÓL NEVSTŘELILA

Redakce

Dvakrát v utkání prohrával boleslavský celek, vždy však vyrovnal skóre. Druhý poločas měl potom celý v režii, ale tlak mu podobně jako na Xaverově tři body nepřinesl.

Velice špatně vstoupila to utkání levá strana sestavy boleslavského celku. Po opakované chybné rozehrávce Wozniaka a Čápa, domácí Vítkovice gól ještě nevstřelili. Ten přišel v 5.min., kdy po srážce Skoupého s Matějovským a chybném řešení situace Čápem Černý, z levé strany kříženou střelou překonal Millera. Až po této studené sprše se mužstvo Mladé Boleslavi oklepalo a srovnalo hru. Hráči se postupně uklidnili a začali hrát svoji kombinační hru, se kterou přišly i šance na vyrovnání. Skoupého hlava však mířila o centimetry vedle, stejně tak i Krátkého křížená střela. Skóre bylo vyrovnáno až v 21.min. Čupr uprostřed hřiště vybojoval míč, doprava posunul na Cigánka, ten se dostal zprava k pokutovému území, kde už číhal Čupr a hlavou překonal Mada. Hra se přelévala potom mezi oběma brankami. Až ve 33.min. zaúřadoval asistent Hojsík. Nejprve pustil ve vítkovickém protiútoku evidentní postavení mimo hru a vítkovický útočník postupoval na brankáře Millera. Na hranici pokutového území, Miller vypíchl míč nohou a domácí hráč upadl. Rozhodčí Gruber nechal pokračovat ve hře, až na upozornění právě asistenta Hojsíka opožděně odpískal pokutový kop. Bylo to naprosto nesprávné rozhodnutí, po kterém šli domácí střelou Dohnala opět do vedení. Boleslav se opět zvedla a 5.min. před koncem poločasu vyrovnal po skvělé individuální akci Cigánek

Celý druhý poločas se už hrál v režii Mladé Boleslavi, ale regulérní branka ze hry nepadla. Dvanáct minut před koncem se opět projevil asistent Hojsík, který neuznal Boleslavi krásný gól. Rojka se prosadil ve vzduchu hlavou, u pravé tyče ležel na zemi Wozniak v údajném postavení mimo hru, míč sice překonal brankovou čáru, ale Hojsíkův praporek byl opět nahoře.
Další velké šance Rojky a Matějovského zůstaly nevyužity.
V průběhu druhého poločasu měla Boleslav na tři body dosáhnout.


SESTAVA: Miller – Krátký, Skoupý, Wozniak, Čáp – Cigánek, Vít, Matějovský, Čupr (79.Gögh) – Divecký, Bednář (46.Rojka)

ROZHODČÍ: Gruber
ŽK: Miller
DIVÁCI: 810

Fanshop banner