Mladoboleslavským fotbalistů se zalíbilo hrát při umělém osvětlení
Klub

Mladoboleslavským fotbalistů se zalíbilo hrát při umělém osvětlení

Redakce

V neděli 25.4. přivítají mladoboleslavští fotbalisté opět ve večerním čase od 20-ti hodin fotbalisty Hradce Králové. A zda-li se to už stane pravidlem ve zbývajících jarních kolech druhé fotbalové ligy, na to jsme se zeptali prezidenta FK Mladá Boleslava Josefa Dufka.

Rádi bychom všechny domácí zápasy, krom toho posledního s Kladnem ( ve dvou závěrečných kolech je nařízen jednotný termín), odehráli ve večerních časech v neděli-zhruba ve 20 hodin. Dnes už však víme, že zápas 28. kola s Pardubicemi se bude hrát v pondělí 24.5. ve 20. hodin. Důvodem je sobotní mezistátní zápas naší české reprezentace U „21“ s Tureckem. Předpokládáme, že začátek mezistátního zápasu bude rovněž ve 20 hodin.

S kým vším musíte avizované změny projednávat?
Protože večerní časy nebyly dány před začátkem druholigové soutěže, tak žádost o změny podáváme na ČMFS-řediteli ligy panu dr.Lubasovi. Poté, po projednání se soupeři, je čas povolen. Zatím problém nebyl, a to jak s Prachaticemi tak s Hradcem Králové - naším příštím soupeřem. Musím dodat, že řada klubů, pokud to je v jejich možnostech, radši hraje ve večerních časech. Tyto zápasy mají svoji zvláštní atmosféru, což poznali i mladoboleslavští fanoušci. Ten fotbal je pak úplně o něčem jiném.

Fanshop banner