Řekli po zápase
Klub

Řekli po zápase

Redakce

Trenér Luděk Zajíc:
V prvním poločase jsme si vytvořili převahu, gólové šance, ale ty naši útočníci nedovedli využít. Domácí byli nebezpeční hlavně ze standardních akcí a v brance měli výborného Víška, který je několikrát i podržel. Druhý poločas jsme začali vlažněji, čehož soupeř využil a po zahrání rohového kopu vstřelili branku. Naštěstí za deset minut hlavou srovnal na 1:1 Vít. V prvním poločase jsme měli v útoku dvojici Divecký-Kulvajt a ve druhém poločase nastoupil od 60.min. Bednář a v 70.min. přišel na hřiště Rojka. Závěr zápasu měl jednostranný průběh, opět jsme měli řadu příležitostí, ovládali jsme hru, ale vítězný gól se nám nepodařilo vstřelit.

Jak to viděli hráči
Radek Divecký: Přestože jsme byli lepší, tak jsme dostali asi v 65. minutě po zahrání rohového kopu poměrně nešťastný gól. Naštěstí se nám podařilo o deset minut později srovnat na 1:1. Po vyrovnávacím gólu jsme měli velkou převahu a tři vyložené gólové šance, z toho Rojka hned dvě. Soupeř hrál hodně systémem nakopávaných míčů a bojovnost se mu nedala upřít. Byli odhodlaní nás potrápit, což se jim bohužel podařilo.

David Rojka: Zápas poměrně dlouho vypadal na remízu 0:0. Oni rychleji a šťastně dali branku a my brzy vyrovnali. Hru jsme měli pod kontrolou a vytvářeli si gólové šance. Jen já měl dvě. Jednu mi skvěle nacentroval ze strany Martin Čupr a já dal těsně tyč a po další šanci a mé následné hlavičce skončil míč zázrakem na prsou gólmana Víška.

Fanshop banner