Zeptali jsme se přímo  vás
Klub

Zeptali jsme se přímo vás

Redakce

Před večerním utkáním 21. kola druhé fotbalové ligy s Prachaticemi, ve čtvrtek 8.4., jsme před zápasem položili otázku právě některým z vás fanoušků mladoboleslavské kopané.
„Jak hodnotíte proměny mladoboleslavského městského stadionu zhruba za tři roky?

Luboš Ulrich: Moc se mi to zde líbí, chodím na fotbal dlouho. Hrál jsem zde kdysi za žáky. Zápasy jsem navštěvoval, i když Boleslav hrála ČFL a divizi. Čekám, až bude hotový i ten vedlejší stadion. Snad jen by to chtělo otevřít spodní bránu/ východní/. Já jsem z Kosmonos.

Pan Dvořák: Musím říci, že veškeré vedení klubu dělá vše proto, aby tento „stánek“odpovídal jak první, tak i druhé lize. A pak odpovídal i parametrům, které jsou samozřejmě dané a vytyčené ČMFS.

Ladislav Škorpil/trenér české reprezentační „21“: Hodnotím to velice pozitivně, protože je moc hezké se na to dívat. Už něco podobného jsem zažil v Liberci. Jsou prostě města, kde se dělá a jsou města, kde se nedělá. V tom druhém případě je to bohužel i Hradec Králové….

Pavel Pozníček: Já si myslím, že to je perfektní-osvětlení, tribuny. Na fotbal chodím pravidelně.

Petr Voříšek/dodavatel osvětlení/: Šly do toho velké investice, proměna je obrovská. Ve druhé lize to je určitě špička.

Miroslav Šourek: Proměny šly rozhodně k lepšímu a hlavně Boleslav má nyní lepší tým, než měla v minulosti.Vidím to na postup. Ale těším se hlavně i na dostavbu velkého stadionu, což bude podle mě ještě lepší.

František Dvořák: Je to úžasné, co k tomu více říci. Starají se o to tady asi velice dobře.

Fanshop banner