Boleslav v Mostě neuspěla
Klub

Boleslav v Mostě neuspěla

Redakce

Šedesát minut hry bylo mladoboleslavské mužstvo lepší, domácí se vůbec nedostali do šance, až v 60.min. dostal Most do vedení Krátký vlastním gólem.

Celý první poločas odehrála Mladá Boleslav ve velkém stylu, dobře kombinovala a vytvořila si i několik dobrých střeleckých šancí, ale Divecký (mimochodem v den utkání slavil své třicáté narozeniny), Boniatti ani Bednář Kýčka v brance Mostu přehrát nedokázali. Zejména střela Radka Diveckého v poslední minutě 1.poločasu v síti neskončila, domácí brankář míč zázračně konečky prstů vytlačil na rohový kop. Domácí celek byl zaskočen dobře zvolenou taktikou boleslavských, kteří všechny nakopávané míče na vysokého útočníka Bočka vyřešili. Obraz hry byl jednoznačný, početní boleslavští příznivci měli během přestávky důvod ke spokojenosti.

Do druhého dějství vstoupil domácí tým o poznání lépe a boleslavští museli během úvodních tří minut hasit nebezpečí před Millerem. Postupem času opět ovládli hru a jen štěstí a jejich nedůraz udržoval nadále bezbrankový výsledek.
Přišla však 60.min., kdy byl u postraní čáry ošetřován Wozniak, domácí mužstvo toho využilo k dlouhému nakopnutí míče před Millerovu branku, kam vedle sebe sprintovali obránce Krátký a mostecký útočník Svátek. Petr Krátký před domácím hráčem ukopl míč tak nešťastně, že ten skončil za překvapeným Millerem. Branka byla ledovou sprchou pro mladoboleslavské, a ti najednou vypadli z role. Pustili domácí ve snaze korigovat výsledek do několika šancí.
V 73.min. Most zahrával standardní situaci, míč prolítl pokutovým územím Boleslavi a obránce Zábojník zvýšil na 2:0.
Závěr utkání byl hodně hektický, šance se střídali před oběma brankami, sám David Rojka měl na svých kopačkách tři vyložené šance.
Výsledek 2:0 se přes vyložené šance nezměnil a znamená, že Most stáhl Boleslavský náskok opět na tři body.

SESTAVA: Miller – Krátký, Vizingr (82.Rojka), Wozniak, Čáp – Cigánek (86.Kulvajt), Vít, Matějovský, Boniatti (61.Gögh) – Divecký, Bednář

ROZHODČÍ: Matějek

ŽK: Vizingr, Divecký

Diváků: 3222

Fanshop banner