MLADOBOLESLAVŠTÍ  POTVRDILI  SVÉ KVALITY  I  DOMA
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ POTVRDILI SVÉ KVALITY I DOMA

Redakce

Vyprodaný mladoboleslavský městský stadion tleskal druhé výhře v jarním kole, tentokrát proti Drnovicím. Hosté svou hrou trošku zklamali a spíše se soustředili na tvrdé zákroky, hlavně v první půli zápasu. Domácí fotbalisté na hosty našli recept až ve druhé půli. K vyššímu brankovému rozdílu chybělo i kousek fotbalového štěstí.

Zápas začal s mírnou převahou hostů a mladoboleslavští postupně srovnávali hru a přebírali aktivitu. V 6.min. po velké skrumáži před brankou Bureše a po Cigánkově centru si míč srazil do vlastní branky Schindler (podle zápisu rozhodčího). V 8.min. to byl Martin Čupr, který vyzkoušel prudkou střelou drnovického gólmana. V 16.min. po centru měl gól na kopačkách opět Martin Čupr. Mimo jiné tento hráč patřil v tomto utkání k nejaktivnějším. Drnovičtí se snažili dostat před gólmana Millera rychlými protiútoky, které většinou končili ofsajdem. V 25.min. to byli opět domácí a to Marek Matějovský, který natáhl brankáře Bureše. V 29.min. hosté jen za cenu faulu a následné žluté karty zastavili pronikajícího Tomáše Cigánka. Následnou šanci v podobě standardní situace Martin Čupr nevyužil.
Druhý poločas a jeho začátek byl v režii mladoboleslavských fotbalistů, kteří byli aktivnější, lépe se pohybovali a měli řadu gólových příležitostí. Sérii neproměněných šancí začal v rozmezí dvou minut Martin Čupr. Ten měl na kopačkách hned tři šance. V 51.min. střela Radka Diveckého jen pár centimetrů minula levou tyč Burešovy branky. Ve 54.min. stadion tleskal ukázkové akci Čupr, Cigánek, ale i zde chybělo trochu štěstí v zakončení. Rozmezí od 69.min. do 80.min. ohrozili branku hostů opět Radek Divecký, kdy gól málem padnul po chybě Bureše. Domácí nevyužili ani možnosti přímého kopu v 75.min. V 78.min. doslova čarovali v pokutovém území hostů Čupr s Bednářem a v 80.min. opět Tomáš Cigánek protáhl jedovatou střelou drnovického gólmana. V závěru zápasu měli více ze hry domácí fotbalisté, hosté se soustředili jen na občasné, neškodné protiútoky. Hosté v tomto zápase se spíše soustředili na tvrdost což dokladovalo i pět žlutých karet.

SESTAVA: Miller – Krátký, Vizingr, Wozniak, Čáp – Cigánek, Matějovský (85.Skoupý), Vít, Čupr – Divecký, Bednář (88.Sedláček)

ROZHODČÍ: Tomáš Čuřín

ŽK: 44.Matějovský, 46.Divecký

DIVÁCI: 5535

Fanshop banner