Fanoušci a vedení klubu mají společné přání
Klub

Fanoušci a vedení klubu mají společné přání

Redakce

Ihned po středeční přípravě se Zenitem Čáslav se uskutečnilo setkání vedení klubu s fanoušky. V zaplněném prostoruVIP se probrala téměř všechna témata týkající se mladoboleslavské fotbalové přítomnosti a blízké budoucnosti.

Čelem k boleslavským příznivcům se posadilo kompletní klubové vedení – předseda představenstva Josef Dufek, člen představenstva František Petrtýl, ředitel společnosti Jaromír Šeterle, generální manažer Zdeněk Kudela – a trenéři „A“ mužstva Milan Bokša a Luděk Zajíc.
Živá debata se rozproudila hned po úvodních slovech Jaromíra Šeterleho. Oba trenéři hodnotili prozatímní přípravu, nové tváře v mužstvu a došlo i na dojmy z práce v Mladé Boleslavi.
Josef Dufek s Františkem Petrtýlem vysvětlovali další záměry ve výstavbě komplexu Městského stadiónu, neboť mnohokrát z úst fanoušků zaznělo přání co nejdříve dokončit vlastní stadión pro ligový fotbal.
Zdeněk Kudela vysvětloval strategii při získávání posil a také situaci kolem ustanovení „B“ mužstva, Jaromír Šeterle usměrňoval všeobecně panující názory o současných mimořádných sportovních podmínkách v klubu a zdůraznil nutnost dalších realizací „Projektu Stadión 2003“, pokud se chce klub v Mladé Boleslavi přiblížit v blízké době ostatním prvoligovým baštám.
Skoro z každého vystoupení fandů zaznělo přání chodit od nového soutěžního ročníku v Mladé Boleslavi na 1.ligu, což není vůbec v rozporu se strategií a záměrem klubu.
V závěru vydařeného setkání provedli zaměstnanci správy stadiónu zájemce klubovým zázemím, takže boleslavští příznivci měli možnost vidět šatnu „A“ mužstva s veškerým sociálním a regeneračním zázemím, prostory pro mládež a hostující celky.

Fanshop banner