Hlavy rozhodly o výsledku
Klub

Hlavy rozhodly o výsledku

Redakce

Zmrzlý terén a silný nárazový vítr znehodnotily kvalitu přípravy, ve které padly góly na obou stranách po centrech na zadní tyč a dorážce hlavou.

Boleslavský celek vstoupil do utkání s větší chutí vyrovnat se s nepřízní počasí a také s daleko větším kombinačním předpokladem. Hráči předvedli, pokud to terén dovoloval, několik velmi hezkých křídelních akcí na jeden dotek, zakončení však vinou větru nebylo přesné.
Ve 20.minutě zahrával z pravé strany rohový kop Čupr, míč zalétl až za zadní tyč Bičíkovy branky, odkud pohodlně dopravil míč hlavou do branky soupeře nekrytý Skoupý.Boleslavské vedení bylo logickým vyústěním dobré hry mužstva a také narůstajícího tlaku. Další šance však do konce 1.poločasu už ani Sedláček a také ani Bednář nedokázali proměnit.
V průběhu 2.poločasu došlo ke změnám v sestavě, což se podepsalo na kvalitě hry. Sparta v této fázi hry vsadila na jednoduché nakopávání míčů a dostávala se tak častěji na polovinu domácího mužstva. Boleslavští se nadále v silné vichřici snažili kombinovat a přicházeli tak často o výhodu držení míče.
V 78.minutě Sparta vyrovnala, když na centr z pravé strany za nečinného přihlížení ztrnulých obránců Boleslavi naběhl Kropík a z totožné pozice jako v 1.poločase Skoupý srovnal skóre.
V závěrečných minutách pak šel domácí celek do mohutného tlaku, Cigánek a dvakrát Sedláček však své jasné šance neproměnili.

Sestava: Miller – Krátký (70.Šmerda),Vizingr,Wozniak,Čáp – Kulvajt (46.Cigánek),Matějovský (70.Gögh),Skoupý,Čupr (70.Boniatti) – Bednář (46.Rojka),Sedláček

Rozhodčí: Kovařík

Fanshop banner