Herní příprava úspěšně pokračuje
Klub

Herní příprava úspěšně pokračuje

Redakce

Mladoboleslavským fotbalistům zřejmě svědčí tamější španělské klimatické podmínky, což dokázali ve druhém přípravném utkání.

V rámci týdenního soustředění, které končí tuto sobotu, se utkali ve druhém přátelském, přípravném utkání celkem třetí ligy El Toblero. I v tomto utkání se ukázali kvality mladoboleslavských fotbalistů. Při střelecké chuti byli hlavně útočníci Rojka s Bednářem. V poločase už mladoboleslavští vyhrávali o tři branky. Jako první zamířil do branky Španělů už v 6.min. Bednář, který dorážel Kulvajtovu střelu. V 35.min. opět ukázal své kvality Bednář a hlavičkou do rohu španělské branky dal na 2:0. V 39.min. po výtečné spolupráci a následném centru Kulvajta zamířil nejprve neúspěšně hlavou Rojka, ale vzápětí svou chybu napravil, kdy nohou dorazil na 3: 0.
Ve druhém poločase zvýšil a to v 59.min. Rojka na 4:0 a vzápětí o 3.min. později tentýž hráč „bodlem“ dal pátou branku mladoboleslavských. V 70.min. se pokusil překonat španělského brankáře Boniatti, ale po tomto neúspěchu vzápětí dorážkou zvýšil na 6:0 Rojka. Šťastnou sedmičku pro mladoboleslavské vystřílel po skvělé sólové akci Boniatti.
Přestože tento soupeř ze třetí španělské ligy nepatřil k nejsilnějším, vychytal brankář Miller čtyři góly, kterými soupeř během utkání zahrozil.

GÓLY:
1.poločas : 6. Bednář, 35. Bednář, 39. Rojka,
2. poločas: 59. Rojka, 62. Rojka, 70. Rojka, 80. Boniatti

SESTAVA: Miller – Krátký, Vizingr, Vít, Šmerda – Kulvajt, Procházka, Matějovský, Boniatti – Bednář, Rojka

Fanshop banner