Se Sigmou Olomouc na přírodním povrchu
Klub

Se Sigmou Olomouc na přírodním povrchu

Redakce

Žádost, která dnes přišla z Olomouce, rozhodla o tom, že Mladá Boleslav ve středu 4.února v současnosti třetí nejlepší prvoligový celek neuvidí.

16.února zahajuje Sigma Olomouc jarní část sezóny domácím utkáním s Jabloncem (vysílá TV Prima). Z toho důvodu požádala vedení FKMB, aby jí vyšlo vstříc v možnosti sehrát vzájemnou přípravu na přírodním trávníku, neboť trenér Petr Uličný po návratu mužstva z herního soustředění v Egyptě už ve svých plánech s umělým povrchem nepočítá.
Protože při současné kalamitní situaci není možno zajistit v Mladé Boleslavi nebo v jejím těsném sousedství odpovídající hrací plochu i s kvalitním zázemím, požádalo vedení Ml.Boleslavi o možnost sehrát střetnutí ve Sportovním centru Nymburk. Vzešla tak dohoda, že zápas se uskuteční ve středu 4.února přímo v Nymburce nebo na jednom z vesnických hřišť, kterými centrum disponuje. Začátek byl stanoven na 14,00 hod.
Z toho důvodu se stejně tak odkládá setkání s fanoušky, které vedení FK plánovalo ve VIP prostorech. Blíže informujeme na jiném místě.

Fanshop banner