BOLESLAV O VÍTĚZSTVÍ  PŘIŠLA V POSLEDNÍ  MINUTĚ
Klub

BOLESLAV O VÍTĚZSTVÍ PŘIŠLA V POSLEDNÍ MINUTĚ

Redakce

Na zledovatělém terénu nymburského centra boleslavští hráči vždy v utkání vedli, ale v současnosti druhý nejlepší slovenský celek dokázal vždy vyrovnat.

Hrálo se na zledovatělém, umrzlém terénu, kdy hráči obou celků spíše klouzali a docházelo tak k celé řadě komických situací. Boleslav měla velmi vydařený vstup do utkání, hned ve 3.min. proměnil Rojka na zadní tyči přesný Cigánkův centr. I v dalších minutách měli boleslavští několik gólových šancí, ale jejich proměnění znemožnil těžký terén. Postupně se hra vyrovnala a šance se střídaly před oběma brankami. V závěru 1.pol. srovnal skóre Jelšic, akce byla jako přes kopírák té gólové boleslavské. Do konce poločasu chyběla 1.minuta.

Hned v úvodu 2.pol. nová boleslavská akvizice Radek Divecký pořádně protáhl brankaře Muchu, o chvíli však důrazný útočník na slovenského brankáře vyzrál. Šel důrazně v pokutovém území za odraženým míčem a slovenského brankáře prostřelil. Byl to vůbec první Diveckého gól v boleslavském dresu a Boleslav znovu vedla. Radost však trvala jen 2.min., potom klouzali postupně Čáp a Miller a Jelšic se podruhé v utkání radoval. V poloze ležícího střelce umístil míč do prázdné branky. Po hodině hry měla Boleslav hned tři gólové šance, ale Bednář, Divecký a Boniatti sami před brankářem byli neúspěšní. Až v 67.min. zahrával rohový kop Čupr a Procházka se hlavou trefil přesně do pravého horního rohu slovenské branky. V těchto fázích hry předváděli mladoboleslavští fotbalisté skvělou podívanou. Hráli na jeden dotek, kombinačně přehrávali soupeře a byli velmi nebezpeční. Jen kluzký terén byl překážkou k dalším změnám skóre. To však trvalo jen do 88.min., kdy se po ojedinělé šanci nejlépe ve skrumáži před Millerovou brankou nejlépe orientoval Ďubek a do třetice srovnal skóre. Bylo to po hrubé chybě a opakovanému nedůrazu bránících hráčů.
Vítězství tak boleslavským doslova uteklo v poslední minutě.

SESTAVA: Kučera (46.Miller) – Šmerda (46.Krátký), Wozniak, Vít, Čáp – Cigánek (62.Kulvajt), Skoupý (62.Procházka), Gögh (62.Matějovský), Čupr (70.Boniatti) – Sedláček (46. Divecký), Rojka (46.Bednář)

ROZHODČÍ: Ubias

Fanshop banner