V přípravě porážka
Klub

V přípravě porážka

Redakce

Na domácí umělé trávě podlehlo boleslavské mužstvo účastníkovi slovenské 1.ligy, který se mimochodem v letošním ročníku evropských pohárů střetl s FC Barcelona.

Trenéři Bokša a Zajíc postavili do obou poločasů dvě úplně jiné sestavy.Na herním projevu obou mužstev bylo znát, že se nacházejí v jiných fázích přípravy.Zatímco slovenský tým se lehce pohyboval a rychle kombinoval, boleslavští hráči po doznívající tvrdé kondiční přípravě lehkost pohybu teprve budou v další etapě ladit.
První poločas byl z pohledu diváka více fotbalový. Do vedení šel boleslavský tým zásluhou proměněné penalty po faulu na pronikajícího Matějovského. Stalo se tak ve 34. min a skóroval Rojka.
Potom se však domácí defenziva dopustila v rozmezí 42. – 45. min.dvou hrubých chyb, které soupeř potrestal. Nejprve rovněž z penalty srovnal Vavrík, když Wozniak zahrál v pokutovém území rukou, a v úplném závěru poločasu strhl vedení na slovenskou stranu Jurga. To pravou stranou prošel pohodlně Gula (na podzim hráč FK Jablonec) a našel nekrytého spoluhráče.
Ve druhém poločase z počátku kryl Kučera gólový pokus Bakoše a pak už měla šance jen Boleslav – Cigánek osamocen neobešel brankáře Miščíka, Bednář netrefil z deseti metrů branku a Čupr nedovedl přesně přihrát v gólové pozici Cigánkovi.
Dnes poprvé se v boleslavském mužstvu objevili i noví hráči Tomáš Čáp,Pavel Kučera a Jiří Vít.

Sestava:
1.poločas: Miller – Šmerda,Wozniak,Murárik,Čáp – Kuvajt,Procházka,Matějovský,Boniatti – Sedláček,Rojka.
2.poločas: Kučera – Krátký,Skoupý,Vít,Budínský – Cigánek,Mrvík,Gögh,Čupr- Bednář,Socha.

Fanshop banner