Zeptali jsme se po tréninku hráčů…..
Klub

Zeptali jsme se po tréninku hráčů…..

Redakce

Zpocení, unavení se trousili do svých pokojů ve Sportovním areálu v Jičíně mladoboleslavští fotbalisté. Jak mi prozradili, běhali na čas dlouhou alejí V lipkách mezi Jičínem ve směru na Valdice. A zde je pár postřehů.

Honza Skoupý: Makáme pilně. Ob den máme ještě posilovnu od 19.30.hodin. Ráno chodíme do haly a nebo běhat. Odpoledne jsme na hřišti. Je toho dost. Cítím lehkou únavu, ale to je v zimní přípravě normální. A v půl jedenácté večer zalehnu.

Tomáš Kulvajt: Na tomto soustředění je příjemné, že to není jenom běhání. Střídáme halu, běh, posilovnu. Škoda, že nám tolik nepřejí terény, ve středu jsme museli jet zpátky do Mladé Boleslavi za lepším terénem. Spát chodím kolem dvaadvacáté hodiny.

Adrian Vizingr: Ve středu jsme měli nejtěžší den. Dopoledne jsme běhali sprinty a odpoledne jsme jeli za lepším terénem do Boleslavi a večer nás čekala zde v Jičíně posilovna. Ob den absolvujeme třífázový trénink, takže toho je docela dost.

David Rojka: Já jsem vlastně zde absolvoval první trénink po dvaceti dnech. Byl jsem zraněný, měl jsem oteklý kotník - středně těžký výron. Takže poprvé ve čtvrtek jsem vyběhl. Musím se do toho dostat. Nejtěžší na tomto soustředění je pro mě asi to, že kluci trénovali a já nemohl do plna. Mohl jsem jen plavat, jezdit na kole a chodit do posilovny.

Fanshop banner