BOLESLAV  SE  SOUSTŘEĎUJE
Klub

BOLESLAV SE SOUSTŘEĎUJE

Redakce

Už čtvrtý den ze sedmidenního kondičního soustředění ukrajují mladoboleslavští druholigoví fotbalisté v areálu jičínského sportovního centra.

Příznivé počasí se k boleslavskému celku otočilo zády. Tréninková plocha je kompletně z jedné části pokryta rozbředlým sněhem a z další vodou. Trenéři Bokša se Zajícem tak rozdělují tréninkové dávky střídavě do posilovny, haly a terénních výběhů.To se přes den kombinovaně opakuje až do večerních hodin, kdy je po náročné zátěži na programu rehabilitace v Aqua centru.
Z důvodu klimatické nepřízně byla proto od dnešního odpoledne zvolena nouzová varianta v užívání hrací plochy, dnes a v pátek nastane přesun do Boleslavi k tréninku na umělé trávě.
Ve čtvrtek 15.ledna přijede potom po obědě do Jičína také autobus, aby mužstvo odvezl do Mladé Boleslavi k herní přípravě na umělé trávě. Od 17 hodin se druholigový tým utká s účastníkem divize „C“ – Velimí.
V úterý se s mužstvem rozloučil turecký záložník Gokmen Kore, kterého dal mladoboleslavský klub na transfer listinu a dále s jeho službami nepočítá. Naopak náhradu hledá klubové vedení za brankáře Macháčka, který projevil zájem ukončit boleslavskou kapitolu ve své kariéře a nadále se věnovat tréninku brankařů ve Slovanu Liberec, odkud obdržel nabídku. Během jičínského soustředění se k mužstvu připojil brankář Viktorie Žižkov Pavel Kučera, který by se měl objevit mezi tyčemi i ve čtvrtečním střetnutí.
Soustředění končí v Jičíně sobotním obědem a pak už čeká hráče po nedělním volnu opět příprava v domácích podmínkách Městského stadiónu.

Fanshop banner