Podzimní druholigový vicemistr zahájil přípravu
Klub

Podzimní druholigový vicemistr zahájil přípravu

Redakce

Trenérům Milanovi Bokšovi a Luďku Zajícovi se dnes do přípravy hlásilo všech dvaadvacet pozvaných hráčů.Z podzimního kádru chyběl jen Damir Grlič, kterému skončilo k 31.12.hostování z FK Teplice.

Přesně v 10,30 hod vstoupili do kabiny „A“ mužstva trenéři s vedením FK, aby nejprve popřáli hráčům k novému roku a krátce nastínili klubové záměry.
Potom následovalo nezbytné vážení hráčů, po kterém vyšlo najevo, jak kdo z nich užíval vánočního nekontrolovaného volna. Trenéři s potěšením zaregistrovali, že mladoboleslavští fotbalisté byli v tomto ohledu k sobě velmi nekompromisní, nikdo si s sebou do přípravy nepřinesl kilogramy navíc.
Zahajovací trénink proběhl na připravené umělé trávě, když její okolí bylo pokryto silnou sněhovou pokrývkou po nočním vydatném sněžení.První zátěž absolvovali všichni kmenoví hráči. Tedy i obránce Petr Krátký, kterému těsně před tréninkem odstranil ze zápěstí sádrový krunýř klubový lékař. Po zlomenině navinkulárky v posledním podzimním utkání na Kladně bude jeho ruku zdobit ještě pár týdnů lehký fixační obvaz.
V dalších dnech čeká boleslavské fotbalisty dvoufázová příprava v areálu stadiónu, kterou ukončí sobotní přípravné utkání se Synotem v Nymburce od 10,30 hod. V neděli potom se celý kádr přesune do Tělovýchovného střediska v Jičíně k týdennímu kondičnímu soustředění, ze kterého si ve čtvrtek 15.ledna odskočí zpět na boleslavskou umělou trávu k přípravě s divizní Velimí. Bude se hrát při umělém osvětlení od 17,00 hod.
Z nových tváří se dnes trenérům Bokšovi a Zajícovi ještě nikdo nehlásil, zítra by měl do přípravy naskočit českobudějovický Ivo Svoboda.

Fanshop banner