V BOLESLAVI  KLID  PŘED  BOUŘÍ
Klub

V BOLESLAVI KLID PŘED BOUŘÍ

Redakce

Zatímco si boleslavští hráči v těchto dnech užívají zaslouženého odpočinku a sbírají psychické síly na druhou polovinu sezóny, klubové vedení dolaďuje vše potřebné k tomu, aby příprava mužstva na jarní boj o 1.ligu proběhla co nejoptimálněji.

Po funkčních testech, které mladoboleslavští fotbalisté absolvovali u doc.Bunce na pražské fakultě tělesné výchovy a sportu, ještě přes uplynulý víkend pilně trénovali pod vedením nové trenérské dvojice Milan Bokša a Luděk Zajíc.
Mužstvo potom znovu do plné přípravy nastoupí 5. ledna. První přípravný zápas je čeká v Nymburce v sobotu 10.ledna od 10,30 hod se Synotem a hned druhý den se celý kádr přesune k týdennímu soustředění do sportovního areálu v Jičíně. Odtud si ve čtvrtek 15.ledna odskočí zpět do areálu Městského stadiónu v Ml.Boleslavi k přípravě s divizní Velimí (střetnutí začne na umělé trávě od 17,00 hod).
Další přípravný zápas bude následovat v sobotu 24.1., to v Příbrami od 14,00 hod prověří boleslavskou kvalitu domácí prvoligová Marila.
Poslední lednový den – v sobotu 31.1. – potom kapitolu prvního měsíce přípravy uzavře nymburské střetnutí s účastníkem slovenské nejvyšší soutěže MFK Ružomberok se začátkem od 10,30 hod.

Fanshop banner