Milan Bokša a Luděk Zajíc novými trenéry v Boleslavi
Klub

Milan Bokša a Luděk Zajíc novými trenéry v Boleslavi

Redakce

Jak jsme již informovali, dnes na posty trenérů mladoboleslavských fotbalistů nastoupili Milan Bokša a Luděk Zajíc.

Vedení FK Mladá Boleslav dnes nadvakrát předstoupilo před hráče „A“ mužstva. Nejprve poděkovalo za odvedenou práci trenéru Martinu Pulpitovi a jeho asistentu Romanu Nádvorníkovi a oficiálně se s nimi rozloučilo. Potom zhruba o hodinu později v hráčské kabině představilo nové trenéry Milana Bokšu a Luďka Zajíce, kteří uvolněná místa obsazují.
Milan Bokša a Luděk Zajíc jsou zkušení renomovaní trenéři, kteří v minulosti úspěšně působili nejenom v českých klubech, ale i v zahraničí.
Milan Bokša (roč.1951) začínal s trenérskou prací u mládeže Dukly Praha, postupně pracoval u mládežnických reprezentací tehdejšího Československa. Jako ústřední reprezentační trenér také odešel v roce 1988 společně s Josefem Masopustem trénovat olympijský tým Indonésie.Od roku 1991 prošel trenérskými štacemi v Teplicích, Chebu, Drnovicích a Olomouci. V létě roku 1999 opět potom odchází do zahraničí, tentokrát do Kuvajtu k celku Kazma Sport Club.Od roku 2000 postupně vedl celky Baníku Ostrava, Českých Budějovic a Synotu Staré Město.
Luděk Zajíc ( 1960 ) po začátcích u mládeže v Unionu Cheb naskočil v roce 1992 do Sparty Praha jako asistent Dušana Uhrina a po roce práce slavil mistrovský titul.Postupně potom trénoval ve Chrudimi, Hradci Králové ( zde v roce 1996 velmi úspěšně mužstvo pod jeho vedením učinkovalo v Poháru vítězů pohárů ) a v Lázních Bohdaneč.
Dva roky trvalo jeho trenérské angažmá v druholigovém MUS Most a od roku 2000 do roku 2003 se datovala jeho anabáze asistenta trenéra u kuvajtské reprezentace.
Oba noví trenéři stojí v Boleslavi před jasným úkolem, kterým není nic jiného než postup do nejvyšší soutěže.

Fanshop banner