MILOUŠ  KVAČEK  "SEDMDESÁTNÍKEM"
Klub

MILOUŠ KVAČEK "SEDMDESÁTNÍKEM"

Redakce

Vedoucí tréninkového centra mládeže FK Mladá Boleslav pan Milouš Kvaček se ve středu 19.listopadu 2004 dožívá sedmdesáti let.

Kdykoliv přijdete na stadión FK Mladá Boleslav, zastihnete pana Milouše Kvačka v plném pracovním tempu.Buď náruživě diskutuje s kolegy trenéry, připravuje a hodnotí další a další fotbalové materiály, nebo jej uvidíte postávat u tréninkového hřiště, kde sleduje organizované hemžení současných nadějí mladoboleslavského fotbalu.
A že jich doposud vychoval nepočítaně…….
Dlouhá léta působil Milouš Kvaček jako šéftrenér mládežnických reprezentací tehdejšího Československa a později i samostatné České republiky.
Trénoval jednadvacítku, vedl také seniorskou reprezentaci.
Fotbalových talentů a osobností mu prošlo rukama neuvěřitelné množství. A nejenom u nás, pan Kvaček trénoval přes jedno desetiletí také v Asii, v dalekém Singapuru. Dodnes mu tam odtud chodí přátelské dopisy a četná pozvání, aby se opět vrátil.
Když se ho zeptáte, kde nachází vůbec sílu a vůli se ještě po tolika letech věnovat fotbalu stále naplno, jistě vám odpoví, že to každodenní pobyt ve skupině mládeže, dětí mu dává smysl a nedovolí něco opomenout.
Letos v lednu se Milouš Kvaček opět vrátil do mladoboleslavského fotbalu. Za necelý rok na úseku mládeže udělal obrovský kus fotbalové práce.
Takže, pane Kvačku, ať Vám to ještě pěkně dlouho vydrží a k tomu pořádnou porci zdraví a štěstí!!!

Fanshop banner