Boleslav táhla diváky do hledišť
Klub

Boleslav táhla diváky do hledišť

Redakce

Na druholigové poměry nevídané návštěvy sledovaly domácí představení mladoboleslavských fotbalistů na jejich krásném stadiónu. Mladá Boleslav však zabodovala u diváků i venku.

V průměru 3 076 diváků přišlo na každé z osmi druholigových střetnutí během podzimu na Městský stadión v Mladé Boleslavi. Největší návštěva se sešla při utkání s Xaverovem – zápas sledovalo 3 730 fotbalu chtivých fanoušků. V těsném závěsu pak následoval zápas se Spartou „B“, přišlo jen o 107 příznivců méně, tedy 3 623.
Naopak na úvodní druholigové utkání proti Sigmě Olomouc „B“ se v době dovolených dostavilo „jen“ 1 526 diváků. To byla v Boleslavi nejnižší návštěva podzimu, pod tři tisíce diváků zaznamenali boleslavští pokladníci návštěvu pak už jenom ve střetnutí s Mostem – bylo to ve druhém domácím duelu a přišlo 2 658 fotbalových příznivců.
Mladoboleslavské mužstvo však mělo vysokou sledovanost i na hřištích svých protivníků, sedm jejich utkání viděli v průměru 1 624 diváci.
A nebýt zápasů v Brně (221 fanoušek) a Pardubicích (420), byl průměr daleko vyšší. Vždyť střetnutí Kladno – Boleslav vidělo 2 780 diváků, na Bohemians přišlo 2 550 a do Drnovic 2 128 příznivců.

Fanshop banner