VEDENÍ  FOTBALOVÉHO  KLUBU  A  ZÁSTUPCI  RADNICE  MÍŘÍ  NA  JIH MORAVY
Klub

VEDENÍ FOTBALOVÉHO KLUBU A ZÁSTUPCI RADNICE MÍŘÍ NA JIH MORAVY

Redakce

Cílem návštěvy je nově otevřený a zrekonstruovaný fotbalový stadion prvoligového klubu 1.FC Synot v Uherském Hradišti. Mladoboleslavští si jedou prohlédnout zázemí klubu jak pro fotbalisty tak i pro diváky.

Sobotní akci pořádá mladoboleslavský klub jako prezentační, protože podobný projekt rekonstrukce fotbalového stadionu probíhá nyní i v Mladé Boleslavi. Tak jako v Uherském Hradišti tak i zde v Mladé Boleslavi investuje rekonstrukci fotbalového stadionu Městská radnice. Stadion v Uherském Hradišti byl postavený na vysoké úrovni a s velkou investicí cca 300 milionu korun. Podobnost obou projektů jak na jihu Moravy, tak i v Mladé Boleslavi bude stejná. Velkých moderních fotbalových stadionů je podle generálního manažera Zdeňka Kudely v České Republice málo. Patří mezi ně pražská Letná, Teplice, ale stadion v Uherském Hradišti byl skoro postaven na tzv. zelené louce za přispění Městské radnice a fotbalového klubu Synot. Mladoboleslavským jde o to aby i zde se fotbal stal společenskou událostí. Cílem návštěvy je shlédnutí fotbalového stadionu, prostoru a zázemí pro fotbalisty, vedení klubu a diváky. Na programu bude i setkání se sportovním ředitelem klubu panem Jaroslavem Hastíkem.
Této prezentační akce se zúčastní zástupkyně primátora PhDr. Eva Pešková, ale i členové rady městského zastupitelstva ing. Miroslav Olšák, Mgr. Jan Smutný a Robin Povšík. Za vedení fotbalového klubu jedou čerpat zkušenosti a poznatky prezident klubu a předseda představenstva FK Mladá Boleslav Josef Dufek, výkonný ředitel Jaromír Šeterle, ale i arch. Miroslav Pelcl a zástupci mladoboleslavských médií Pavel Petr a Jan Fidler.

Fanshop banner