MLADOBOLESLAVŠTÍ   FOTBALISTÉ   NEZAHÁLEJÍ
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ FOTBALISTÉ NEZAHÁLEJÍ

Redakce

Mladoboleslavští druholigoví fotbalisté vyměnili zelený trávník za halu, lázně a posilovnu. Po náročné podzimní sezóně sbírají síly na jarní část ligy.

Hned po těžkém, ale vítězném utkání v neděli 2.listopadu na Kladně absolvovali mladoboleslavští fotbalisté týdenní pobyt v lázních Toušeň a Libverda.
V týdnu od 10.listopadu se hráči opět sejdou v prostorách mladoboleslavského fotbalového stadionu. Hráči budou v hale TJ a čeká je nacvičování standardních akcí a sálový fotbal. Vyzkouší si rovněž své hokejové umění na zimní stadionu v Benátkách nad Jizerou. V rámci přípravy fotbalisté vyběhnou i na hřiště s novou umělou trávou, které bylo na konci minulého měsíce slavnostně otevřeno. Tento program naplánoval trenér Martin Pulpit až do pátku 21.listopadu a poté budou mít hráči týdenní volno.
Ani v prosinci nebudou fotbalisté zahálet. Čeká je přípravný vložený blok. Hráči se už budou postupně připravovat k hlavní tréninkové zátěži, která nastane v průběhu ledna a února příštího roku. I v zimním období v lednu a únoru čekají mužstvo přípravná utkání.

Fanshop banner