Naposledy letos v neděli na Spartu
Klub

Naposledy letos v neděli na Spartu

Redakce

Rekordní divácká kulisa podzimu by se mohla sejít v neděli na Městském stadiónu v Mladé Boleslavi. Domácí celek se zde ve 14.druholigovém kole střetne od 14,30 hod s rezervou pražské Sparty.

Pražská Sparta už od nepaměti vzbuzuje zájem diváků a pro každého hráče je zážitkem proti ní v utkání nastoupit.A je jedno, jestli se zrovna jedná o Ligu mistrů, druhou ligu nebo žákovskou ligu. Prostě Sparta Praha je v českém fotbalu pojmem.
Ještě v živé paměti je skvělé loňské představení na mladoboleslavském stadiónu. Za Spartu „B“ kompletně nastoupili hráči z „A“ týmu a vůbec nebude na škodu připomenout si její tehdejší sestavu: Špit – Flachbart, Petráš, Horák, Mynář – Čížek, Zavadil, Abanda, Babnič – Kincl, Cesarec.
Mladá Boleslav zvítězila dvěma góly Romana Bednáře 2:1 a vidělo to 3 750 diváků.
Béčko Sparty v minulém kole doma podlehlo Xaverovu 0:2 a můžeme se zatím jen dohadovat, co tato porážka v psychice hráčů znamená.
Naopak boleslavskou psychiku notně posílil tříbodový pardubický import. Mužstvo je v pohodě, nepoznamenáno ani disciplinárními tresty, ani zraněními a velmi chce v posledním letošním domácím představení zvítězit.

Fanshop banner