Druholigové počty
Klub

Druholigové počty

Redakce

Dvě kola zbývají do uzavření druholigové podzimní části. Ve hře je tedy ještě šest bodů a bude velmi zajímavé sledovat, jak si jednotlivá mužstva v honbě za maximálním bodovým ziskem povedou.

Na čele tabulky se po 13.kole usídlila čtyři třiadvacetibodová mužstva v pořadí Kladno, Mladá Boleslav, Most a Drnovice.
První tři uvedené celky si k bodovému zisku dopomohly svorně sedmi výhrami a dvěma remízami, zatímco Drnovice zvítězily šestkrát a pětkrát remízovaly.
V tabulce pravdy jsou na tom zatím stejně Kladno, Most i Drnovice, všichni mají 5 plusových bodů. Mladá Boleslav zde zaostává, má dosud jen 2 plusové body. Podepsal se na tom její domácí výpadek v 11. a 12. kole , kdy nabrala 5 minusových bodů.
Nejvíce zatím gólů v soutěži nasázelo Kladno – 25. Dopomohla mu k tomu nejen domácí vysoká výhra 5:0 nad Hradcem Králové , ale i nečekané vítězství 3:0 v Drnovicích.
Mladá Boleslav je druhým nejlépe střílejícím mužstvem v soutěži, radovala se už jedenadvacetkrát. Most vstřelil 18 branek, Drnovice 15.
Nejlépe střílejícího hráče ze soupeřících mužstev má doposud Mladá Boleslav, útočník Roman Bednář má na svém kontě 6 gólů ( společně s Rajnochem z Bohemians a Gluščevičem ze Sparty“B“ stíhá osmigólového jihlavského Kaplana ), kladenský Černoch rozvlnil síť soupeřů pětkrát, mostečtí Brezina s Jendruščákem čtyřikrát. Drnovice po zranění Tumy svého typického střelce hledají.
Z pohledu obdržených gólů jsou na tom shodně Drnovice s Mostem, jejich brankáři lovili míč ze své sítě jedenáctkrát.
Boleslav má dvanáct zásahů ve své brance, Kladno 14.
V neděli se hrají napínavé duely Mladá Boleslav – Sparta“B“, Vítkovice – Kladno, HFK – Drnovice a Hradec Králové – Most. Jak asi pozmění čelo tabulky ?

Fanshop banner