V MLADÉ BOLESLAVI  HLAVY  NEPADAJÍ
Klub

V MLADÉ BOLESLAVI HLAVY NEPADAJÍ

Redakce

Velké zklamání, ale žádná panika a nějaká unáhlená rozhodnutí. Přesně v takovém rozpoložení žije po dvou nečekaných domácích ztrátách druholigová Mladá Boleslav, která v tabulce klesla na čtvrté místo.

Tým trenéra Martina Pulpita doma vyhrával jak na běžícím pásu, ale poslední dva duely nezvládl. Varování přišlo v 11.kole, kdy mladoboleslavští fotbalisté doma jen remizovali s HFK Olomouc a úplný kolaps přišel před třemi dny v souboji s Jihlavou. Ta na půdě ambiciózních Středočechů urvala své první vítězství v tomto ročníku na hřišti soupeře.
„ Udělali jsme hrubé chyby, soupeř je potrestal a vyhrál,“ našel jednoduchou příčinu prohry s Jihlavou trenér Martin Pulpit.
Dřív ale mužstvo podobné chyby nedělalo a vedení klubu chce pořádně prozkoumat, co se s mužstvem děje? Jsou hráči v krizi, ztratili formu, nebo se po dobrém vstupu do soutěže dostavilo uspokojení a fotbalisté teď nepodávají stoprocentní výkony? Je proto ohrožena pozice trenéra Pulpita?
„ Situaci teprve začínáme řešit. Promluvíme si s trenérem i s hráči, pak teprve budeme schopní říci, kde je chyba. Na řešení našeho problému máme čas až do dalšího střetnutí v Pardubicích,“ prohlásil diplomaticky Zdeněk Kudela, generální manažer mužstva. „I když je pro nás tato situace nepříjemná, nechceme podlehnout žádnému tlaku a unáhlit se v nějakých rozhodnutích. My teď především potřebujem minimalizovat bodové ztráty a příští zápas v Pardubicích musíme proměnit v naše vítězství.“
K tomu, že může vedení mladoboleslavského klubu řešit vše v klidu, trochu pomáhají i klopýtnutí dalších soupeřů z čela druholigové tabulky. „Naštěstí se zaváhání nevyhnulo ani jednomu z mužstev v soutěži. Pro nás je proto teď nejdůležitější, abychom tu nepříjemnou sérii co nejdřív zastavili a dohnali nečekané ztráty.“

Fanshop banner