V neděli proti Vysočině Jihlava
Klub

V neděli proti Vysočině Jihlava

Redakce

Podruhé za sebou nastoupí v domácím prostředí boleslavské mužstvo v druholigovém klání proti soupeři z Moravy. Tentokrát se v neděli 12.října od 16,00 hod na mladoboleslavském Městském stadiónu představí sedmý celek tabulky – Vysočina Jihlava.

Jihlavské mužstvo tuto středu dohrávalo odložené utkání s brněnským „béčkem“ a za vítězství 1:0 si nejenom připsalo do tabulky 3 body, ale také v ní poskočilo na sedmé místo.
Jak se zdá, po počátečních rozpačitých výkonech našel konečně trenér Netolička nejenom tu vhodnou sestavu, ale také v mužstvu sebedůvěru, neboť Jihlavané už čtyři kola neprohráli.
Pro boleslavské mužstvo byla minulá domácí bezbranková remíza s HFK Olomouc hodně studenou sprchou. Ale vše nasvědčuje tomu, že po důkladném rozboru nepřesvědčivého výkonu je již zapomenuto a nic podobného by se nemělo opakovat.
Přes týden se s mužstvem nepřipravoval jen útočník Roman Bednář. Ten pobýval s reprezentací do dvaceti let v Anglii (našemu výběru se příliš nevedlo, podlehl soupeři 0:2 a Roman Bednář odehrál na hrotu útoku 60 minut).
Všichni ostatní hráči se soustředěně připravovali, jsou zdravotně bez problémů a odhodláni získat ze střetnutí plný počet bodů.

Fanshop banner