MLADOBOLESLAVŠTÍ   NEPOTVRDILI  V  DOMÁCÍM  PROSTŘEDÍ   ROLI FAVORITA
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ NEPOTVRDILI V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ ROLI FAVORITA

Redakce

Remízové utkání rozhodl především první poločas ze strany domácích, kteří si nevytvořili gólové šance. Soupeř přijel s cílem bránit a to se mu také podařilo.
Domácí ani ve druhé půli při zlepšené hře nenašli recept jak přehrát soupeře. Některým mladoboleslavským hráčům chyběla podle trenéra Pulpita větší vůle zvítězit.

Utkání se začalo za vydatného deště a první dvě šance si vytvořil Tomáš Cigánek a jednu šanci svým centrem připravil i Davidu Rojkovi. Až teprve ve 14. minutě z trestného kopu více vystrašil gólmana hostů Martin Čupr. Míč však skončil vedle levé tyče. Následně domácí nevyužili ani šanci dvou rohových kopů. Hosté v zápětí ale zahrozili rovněž dvěma rohovými kopy. Hra v těchto fázích u obou mužstev postrádala přesnost a u domácích větší bojovnost. Jednu z větších domácích šancí nevyužil v 38.minutě z trestného kopu tentokrát Petr Krátký.
Do druhého poločasu šli domácí s větším tlakem a vůlí střelit branku. V prvních minutách udávali tempo hry a během pěti minut kopali tři rohové kopy. V 52.minutě David Rojka nevyužil svého postavení a propásl svoji gólovou šanci. Hosté byli nebezpeční ze svých brejků a v 55. minutě střela jednoho z útočníků minula těsně Macháčkovu branku. Největší šanci u hostů spálil v 69. minutě Kořínek, kdy jeho prudkou střelu reflexivně vyrazil brankář Macháček. Následně ale od této chvíle tlak domácích sílil a šance měli v 73. minutě Procházka, kdy jeho prudkou střelu tečoval jeden z obránců hostů a ta skončila v náručí gólmana Hrdiny. Poté dvojice Kulvajt, Sedláček v 75. minutě překombinovala akci a hosté se ubránili. Přízemními dvěma střelami k levé tyči dal o sobě vědět i Roman Bednář, a to v 80. a 82. minutě. a čtyři minuty před koncem opět k levé tyči mířil Tomáš Sedláček. Ani v nastaveném čase pěti minut chyběla mladoboleslavským koncovka, důraz a také trochu štěstí.

SESTAVA: Macháček - Krátký, Vizingr, Wozniak, Paleček – Cigánek (62.Kulvajt), Matějovský (87.Skoupý) , Procházka, Čupr – Bednář, Rojka (70. Sedláček)

DIVÁCI: 3.077
ROZHODČÍ: Michal Beneš

Fanshop banner