ZAMEŤTE  SI  PŘED  VLASTNÍM  PRAHEM
Klub

ZAMEŤTE SI PŘED VLASTNÍM PRAHEM

Redakce

Na své stránce komentářů, názorů a polemik otiskl deník Sport dnes tj. 1. října následný příspěvek jednoho ze svých čtenářů.

Se zájmem jsem si přečetl článek ze 24.9. „Zařízl nás rozhodčí“ (o utkání II. fotbalové ligy FK Mladá Boleslav – FC Vítkovice), v němž argumentoval vítkovický manažer Vlk. Nevycházel jsem z údivu! Sudí Polák tu totiž předvedl dosud nejlepší výkon za poslední dobu ze všech rozhodčích, kteří tu pískali.
Manažeři Vítkovic údajně vadily tři situace. Má sice pravdu v tom, že při průniku vítkovického hráče boleslavský gólman fauloval, ale tomuto momentu předcházely dva momenty – ofsajdové postavení již zmiňovaného hráče (ono tam těch ofsajdů nebylo odmávaných víc) a také penaltová situace na druhé straně o chvíli předtím (při střele domácího hráče byl rukou zastaven míč hostujícím hráčem). Ale to zřejmě pan Vlk nepostřehl.
Také nepochopím, jak mohl vidět že míč (při první domácí brance) neskončil za brankovou čárou. Seděl jsem na úrovni hostující střídačky a situace nebyla odtamtud vidět.
Plně tedy souhlasím s argumenty manažera boleslavského klubu, že hosté přijeli jen polehávat na trávníku s cílem, co nejvíc zdržovat hru, a nedostali se prakticky do jediné šance. Souhlasím také s tím, že Vítkovičtí by si měli zamést před vlastním prahem.
I když fandím Ml. Boleslavi, tak všechna utkání (týká se to rozhodování sudích) posuzuji neutrálně. A to, že tu Vítkovice nevyhrály, nebude asi chyba sudího…
O.Šefl, Ml. Boleslav

Fanshop banner