MLADÁ BOLESLAV VENKU KLOPÝTÁ
Klub

MLADÁ BOLESLAV VENKU KLOPÝTÁ

Redakce

Mladou Boleslav drží v čele tabulky zápasy na domácím hřišti. Tým z města automobilů na svém stadionu ještě nepoznal hořkost porážky, diváci, kterých chodí na zápasy druhé ligy kolem tří tisíc, ženou tým dopředu.

„Dokázali jsme diváky přitáhnout. Fanoušci poznali, že hráči dávají do zápasů všechno a umí je podpořit,“ pochvaluje si generální manažer Mladé Boleslavi Zdeněk Kudela.
Jenže když obrátíme list, zjistíme, že naopak na hřištích soupeřů ještě mužstvo trenéra Martina Pulpita nevyhrálo. V neděli navíc po dvou brankách Rolka v závěrečných minutách Boleslav ztratila takřka vyhraný zápas v Hradci Králové. Čas panikařit ale rozhodně není. „Vedení konzultuje určité věci s trenérem, venku musíme hrát lépe,“ dobře ví generální manažer.
Porážka v Hradci Králové mrzí o to víc, že v případě tříbodového zisku se mohli Středočeši posunout na samou špici tabulky. „Bohužel nemáme tak zkušené mužstvo, které by dokázalo udržet jednobrankový náskok. Tak jsme přišli o body v Prachaticích, teď s Hradcem a podle mého názoru jsme mohli vyhrát i na Bohemians,“ myslí si Kudela.
Současné neúspěchy na hřištích soupeřů se podle Kudely nepromítnou do složení realizačního týmu. Mužstvo hraje pod vedením trenéra Pulpita většinou líbivý fotbal, tým se pohybuje v čele tabulky. „Za výkony mužstva je samozřejmě odpovědný trenér, hodně věcí s ním probíráme. Klub je založený na otevřenosti a komunikaci, jinak by to nešlo. Kouč má naši stoprocentní důvěru, bota nás tlačí jinde,“ dodává Kudela.

Fanshop banner