BOLESLAVSKÝM FANOUŠKŮM PATŘÍ DÍK
Klub

BOLESLAVSKÝM FANOUŠKŮM PATŘÍ DÍK

Redakce

Plný autobus fanoušků odjížděl v neděli po 15.hodině směrem na Hradec Králové. Boleslavští příznivci byli vybaveni bubny a také dobrou náladou před očekávaným magnetem druholigového 8.kola.

Fanklub FK Mladá Boleslav pod vedením pana Jana Pažouta už potřetí zorganizoval zájezd fanoušků k utkání svého oblíbeného mužstva na soupeřovo hřiště. Nejprve na Bohemians, potom do Prachatic a nyní o víkendu do Hradce Králové.
Nutno dodat, že boleslavští fandové se v Hradci opět činili. Neúnavně povzbuzovali své hráče a když ve 35.minutě střelou z pokutového kopu rozvlnil Cigánek síť branky Podhajského, přenesla se bujará nálada z klubka objímacích se hráčů v modrobílých dresech přímo mezi ně do jejich „kotle“ na tribuně.
Poločasové vedení o branku vzrušeně prodiskutovávali a když rozhodčí Jára zahájil druhé dějství, bylo jejich bušení do bubnů a hlasité povzbuzování určitě slyšet až daleko za břeh Malše.
Když Procházkova jedovatá střela přinutila domácího brankaře Podhajského k zázračnému akrobatickému zákroku, jenom to zklamáním zahučelo, no a když už všichni toužebně tlačili časomíru k devadesátce, do konce zbývalo 8 minut, bylo vyrovnáno. A o 5 minut později strhli domácí vedení na svoji stranu.
Přes velké zklamání ve zbývajících minutách však přesto znovu a znovu fandové hostí hnali své hráče k vyrovnání…
Nakonec Boleslav prohrála a fandové se ani napotřetí vítězství na půdě soupeře nedočkali. Patří jim však dík za vydatnou a obětavou podporu!!!

Fanshop banner