BODY UTEKLY V POSLEDNÍCH OSMI MINUTÁCH
Klub

BODY UTEKLY V POSLEDNÍCH OSMI MINUTÁCH

Redakce

82 minut se zdálo, že Mladá Boleslav oplatí domácímu Hradci porážku z 2.kola Poháru ČMFS. Během šesti minut přišla nejenom o vítězství, ale také o všechny body.

Celý první poločas hráli boleslavští hráči „pod lízátky“ skvělou partii, na hřišti měli hru ve své moci a zaslouženě po 35. min. hry šli do vedení. V pokutovém území domácího celku Roman Bednář udělal kličku obránci Lukášovi, ten jej srazil a rozhodčí Jára ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Gigánek a brankář Podhajský byl bez šance.
Boleslavské mužstvo šlo do vedení a mělo i další šance: Rojka neprostřelil pozorného Podhajského, centimetry chyběly k dorážce Čuprovi.
Ve 2. poločase měla Boleslav jasnou gólovou příležitost zvýšit své vedení, když nádherná střela Procházky z hranice pokutového území už směřovala do branky Hradce. Podhajský však zázračným zákrokem vytlačil konečky prstů míč na roh. To byl zlomový moment. Od této chvíle se boleslavská aktivita kamsi vytratila a domácí Hradec začal mocně útočit. Otočení výsledku znamenal příchod domácího Rolka na hrací plochu. Trenér Táborský jej vysunul na hrot útoku a ten se mu odměnil dvěma góly. Nejprve v 82. min. dorazil míč za záda Millera, z hranice malého čtverce a potom o 6.min. později, když asistent rozhodčího Pospíšil neodmával jasné postavení mimo hru domácího hráče, poté přehodil bezmocného Millera. Bylo rozhodnuto, boleslavští hráči snad ještě nyní zpytují svědomí, proč umožnili domácímu celku v závěrečných minutách utkání tak velký tlak.


Sestava:
Miller – Krátký, Vizingr, Wozniak, Šmerda – Cigánek (71. Kulvajt), Procházka, Matějovský (89.Skoupý), Čupr – Bednář (85.Sedláček), Rojka

Rozhodčí: Jára
Žluté karty: Wozniak, Skoupý

Fanshop banner