STATISTICKÉ OHLÉDNUTÍ
Klub

STATISTICKÉ OHLÉDNUTÍ

Redakce

Porovnáme-li statistická čísla loňského ročníku 2.ligy po sedmi odehraných kolech s těmi letošními, objevíme některá zajímavá zjištění.

Zatímco v loňské sezóně získalo boleslavské mužstvo 11 bodů (ve čtyřech domácích utkáních dvakrát zvítězilo a dvakrát remizovalo, z venkovních hřišť za tři remízy přivezlo 3 body), v té letošní jich má na svém kontě 13. Stejně sehrálo čtyři domácí zápasy a tři zápasy na hřištích soupeřů.
V utkáních před domácím publikem se vždy dařilo stoprocentně bodovat, plusový bod si boleslavští hráči připsali do tabulky jen na Bohemians. U nováčků v Drnovicích a Prachaticích byl zisk nulový.
Oproti loňskému roku se zatím zvýšila střelecká produktivita mužstva. Letos hráči nastříleli 13 gólů při sedmi obdržených, vloni 6 při čtyřech inkasovaných.
Útočník Roman Bednář je zatím nejlepším letošním střelcem s třemi góly (před rokem 1 gól a cekem potom v konci ročníku 7), Sedláček dokázal skórovat dvakrát letos i loni, Kulvajt má ve stávající sezóně dva zásahy, v loňském roce měl jeden.
Průměrná návštěva po čtyřech domácích zápasech v sezóně 2002 – 03 byla 2 335 diváků, letos přišlo na domácí zápasy se Sigmou Olomouc „B“, Mostem, Kunovicemi a Xaverovem v průměru o 550 diváků více, tedy 2 885.

Fanshop banner