MLADOBOLESLAVŠTÍ POTVRDILI SVÉ KVALITY V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ POTVRDILI SVÉ KVALITY V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ

Redakce

V pátém kole druhé fotbalové ligy přivítali mladoboleslavští fotbalisté moravský celek z Kunovic. Po celý zápas byli lepším mužstvem a mohli vyhrát i výraznějším rozdílem.

Domácí začali svižně a už ve třetí minutě o sobě dal vědět Tomáš Kulvajt a to nepřímým centrem. Na začátku šesté minuty zahodil šanci Tomáš Sedláček, jehož hlavičku chytil dobře postavený brankář hostů Kosmal. Hosté o sobě dali vědět v 10. minutě, kdy hostující Lukeš postupoval sám na Millera a domácí gólman mu zmenšil úhel střely. V dalších minutách měl gól na kopačkách opět Tomáš Sedláček, ale i po Cigánkově rohu Wozniak, jehož hlavičku mu opět na místě připravený kunovický brankář chytil a tutéž šanci měl v 19. minutě opět hlavou tentokrát Skoupý. V 29. minutě po Čuprově centru opět prověřil hostujícího gólmana jeden z nejlepších hráčů na hřišti Radim Wozniak. Až v 39. minutě prostřelil obranu hostů Tomáš Kulvajt střelou k levé tyči. Do konce prvního poločasu dal o sobě vědět svojí šancí Roman Bednář.

Druhý poločas začali domácí fotbalisté zostra a už v 50. minutě mohl Marek Matějovský zvýšit na 2:0. Domácí poté nevyužili ani dva rohové kopy, ale až v 60. minutě po Cigánkově přízemní tvrdé střele brankář Kosmal vyrazil míč před sebe a Roman Bednář dorazil na 2:0. Tentýž hráč měl o dvě minuty později na kopačkách další gól, kdy málem přehodil hostujícího gólmana. S příchodem Boniattiho v 73. minutě zvýšili domácí přesnost a pěkné akce dvojice - Skoupý, Cigánek - odměňovalo mladoboleslavské publikum bouřlivým potleskem. V závěrečných minutách ještě Cigánek vylekal střelou nad břevno brankáře Kosmala a domácí měli k dobru také dva rohové kopy, které zahrával střídající Gökmen Kore. V tomto zápase mohli mladoboleslavští vyhrát i větším brankovým rozdílem, protože hosté působili, podle trenéra Blahy, „malátným dojmem“.

Sestava: Miller – Krátký, Vizingr, Wozniak, Čupr – Kulvajt, Skoupý, Matějovský(87. Kore), Cigánek – Bednář(73. Boniatti), Sedláček(63. Gögh).
Rozhodčí: Pavel Královec
Diváků: 3425

Fanshop banner