BONITTI ZAŘÍDIL CENNÉ VÍTĚZSTVÍ MLADOBOLESLAVSKÝCH V NASTAVENÉM ČASE
Klub

BONITTI ZAŘÍDIL CENNÉ VÍTĚZSTVÍ MLADOBOLESLAVSKÝCH V NASTAVENÉM ČASE

Redakce

Mladoboleslavští měli více ze hry, ale nedokázali v první půli využít hlavně svých hlavičkových šancí. Ve druhé polovině zápasu šli důrazněji do soubojů, ze kterých v závěru zápasu zužitkovali na góly a cenné tři body. Trenérovi Pulpitovi tak vyšlo střídání Sedláčka Boniattim.

Zápas začali aktivněji domácí, kteří během čtyř minut zahrávali tři rohové kopy. Hosté v zápětí nebezpečně zahrozili, ale výborně zasáhl Petr Krátký. Domácím divákům zatrnulo ve 12. minutě, kdy skákavý míč vyslaný ze strany hostů skončil málem za zády brankáře Millera. Hra postrádala řadu nepřesností na obou stranách a byli to opět mladoboleslavští, kteří v rozmezí od 32. do 33. minuty zahrávali tři rohové kopy. Největší šanci hostů zmařil v 39. minutě výborným zásahem brankář Miller. O pár minut později dali o sobě hosté opět vědět střelou z dálky k levé tyči Millerovi branky. V závěru první půle tleskalo publikum ještě nádherné střele Petra Krátkého.

Druhý poločas by se nechal nazvat poločasem zmařených šancí ze strany domácích. V 57. minutě nejprve zahrozili hosté a to Jedruščákem, ale v zápětí přišli ke slovu také domácí. Šance měli Procházka, ale i Bednář. Jednu z největších šancí domácích zmařil v 70. minutě Sedláček a odražený míč chvílemi poskakoval před brankářem Kýčkem z jedněch kopaček na druhé. V 80. minutě se potvrdilo heslo: nedáš dostaneš, kdy po průniku Macka pravou stranou skóroval Langer. Mladoboleslavští se snažili o vyrovnání a to Bednářem, ale i střídajícím Boniattim. V 90. minutě po zahrání Cigánkova trestného kopu vyrovnal Kulvajt hlavou na 1:1. V zápětí po té hosté po zaváhání mladoboleslavské obrany opět zahrozili, ale v nastaveném čase strhl vítězství na stranu mladoboleslavských Boniatti.
Mladoboleslavský stadion ovládla vítězná euforie a diváci mohutným potleskem podporovaným místním Fan Clubem vyprovázeli hráče ze hříště.

Sestava: Miller – Krátký, Vizingr, Wozniak, Čupr – Kulvajt, Cigánek, Procházka, Kore (60. Matějovský) – Bednář, Sedláček (75. Boniatti).
Diváků: 2658
ŽK: Kulvajt
Rozhodčí: Lubomír Puček

Fanshop banner