MLADOBOLESLAVŠTÍ FOTBALISTÉ VSTOUPILI DO NOVÉHO ROČNÍKU II. FOTBALOVÉ LIGY VÝHROU
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ FOTBALISTÉ VSTOUPILI DO NOVÉHO ROČNÍKU II. FOTBALOVÉ LIGY VÝHROU

Redakce

Olomoucká rezerva byla mladoboleslavským fotbalistům zdatným soupeřem a nebýt dvojnásobného vyloučení u hostů, možná by se zápas vyvíjel jinak. Domácí dlouho nemohli najít recept jak se dostat přes obranu hostů a zároveň nevyužili řadu standardních situací.

Zápas začali domácí fotbalisté aktivněji a už v první minutě diváci tleskali střeleckému pokusu Romana Bednáře. O několik minut později vytvořil šanci Kore a Procházka hlavou minul. Hosté srovnali hru mezi 7. a 10. minutou, ale byli to zase domácí, kteří zahrozili ve 13. minutě z kopaček Cigánka. Vážnější šanci u hostů měl v prvních minutách kapitán Ševela, jehož střelu zlikvidoval Čupr. Zvrat v neprospěch olomouckých fotbalistů přišel v 17. minutě, kdy po zahrání rukou mimo pokutové území se provinil hostující brankář Krutchoukov. Rozhodčí jeho nedovolené hraní ocenil červenou kartou a do branky šel Tomáš Černý, z pole musel odejít jeden z olomouckých hráčů. I přes početní převahu nenašli domácí recept jak překonat dobře chytajícího gólmana Černého. První půle byla ve znamení promarněných standardních akcí a trestných kopů na straně domácích.

Do druhého poločasu nastoupili aktivněji opět domácí a po akci Koreho dorážečka Tomáše Sedláčka v 50. minutě těsně minula branku hostů. O několik minut později se střídající David Gögh nemýlil a dal na 1:0 prudkou střelou z šestnácti metrů pod břevno. V 62. minutě neuznal rozhodčí Polák gól, který směřoval po zahrání rohového kopu Korem a to z důvodu údajného faulu na brankáře. V 65. minutě olomoučtí přišli o dalšího hráče, když byl vyloučen David Rojko. Početní převahy využil v 85. minutě po centru Čupra Roman Bednář a zvýšil na 2:0. V závěru zápasu a v nastaveném čase spálil dvě gólové šance ještě Boniatti.
Mladoboleslavští fotbalisté tak dnes za vydatné podpory domácího publika a proměnlivého počasí získali první tři body do druholigové tabulky.


Sestava: Miller – Šmerda, Grlič, Wozniak, Čupr – Cigánek (85. Krátký), Matějovský (55. Gögh), Procházka, Kore – Bednář, Sedláček (79. Boniatti).
Rozhodčí: Ivo Polák
Diváků: 1526

Fanshop banner