BOLESLAV DO TŘETÍHO KOLA NEPOUSTOUPILA
Klub

BOLESLAV DO TŘETÍHO KOLA NEPOUSTOUPILA

Redakce

Na Městském stadionu v Mladé Boleslavi mladoboleslavským hráčům generálka na druhou ligu nevyšla. Ve druhém kole Poháru ČMFS nestačila Boleslav na SK Hradec Králové a po zásluze podlehla 0:1.

Hned po úvodním hvizdu rozhodčího Helebranta byli Hradečtí rychlejším, důraznějším a také kompaktnějším mužstvem. Hráči Boleslavi se jen s těží prosazovali proti dobře organizovanému soupeři. Exligový Hradec Králové si také první vytvořil gólovou šanci, kterou ve 24. minutě zúročil Šebek. Hradec se po chybné rozehrávce dostal do rychlého protiútoku a Šebek hlavou přesně trefil levý horní roh Millerovy branky. O dvě minuty později mohl Grlič také hlavou vyrovnat, ale přesný Cigánkův centr poslal těsně vedle tyče Podhajského branky.

Po změně stran mohl nový hráč na hřišti – Bednář – srovnat skóre, ale Podhajský jeho šanci vykryl.

S postupem času získali Boleslavští územní převahu, ale co naplat, ke změně skóre to nevedlo. A protože ani Hradec branku Millera již neohrozil, proti Liberci ve třetím kole Poháru ČMFS po zásluze nastoupí právě Východočeši.

ŽK: Šmerda, Matějovský – Kubeš, Klapka, Lukáš
Diváků: 1175, rozhodčí Helebrant

Sestava: Miller – Šmerda (50. Krátký), Grlič, Wozniak, Čupr – Procházka, Matějovský, Cigánek, Kore (67. Boniatti) - Janoviak (46. Bednář), Sedláček.

Fanshop banner