BOLESLAV DO DALŠÍHO KOLA POHÁRU ČMFS
Klub

BOLESLAV DO DALŠÍHO KOLA POHÁRU ČMFS

Redakce

Boleslavští hráči si i v Dobrovici v 1. kole poháru ČMFS s chutí zastříleli a po zásluze vysoko zvítězili, když střelecky zápas vyšel Romanovi Bednářovi – střelil 4 góly.

Boleslavští hráči měli během utkání na zcela zaplněném dobrovickém stadiónku hru ve své moci a snaživý tým nepustil domácí do žádné šance. Během úvodního náporu se boleslavští útočníci dostali do několika šancí, ale skóre otevřel až v 21. minutě Bednář, který po nezištné přihrávce Matějovského poprvé prostřelil Vaňouska v brance domácích. Další hezký moment přinesla 28. minuta, když Kulvajt a Matějovský opakovaně napálili míč do břevna. Vedení na 0:2 pro Boleslav zajistil v 34. minutě opět Bednář, který do sítě domácích umístil přesný centr Čupra. Poločasové skóre uzavřel hlavou Grlič, který si naběhl na Koreho centr. Pro Grliče to byl jubilejní soutěžní gól v dresu Mladé Boleslavi.

Ve druhém poločasu brankostroj boleslavských pokračoval, na 0:4 zvýšil v 58. minutě po hezkém protiútoku a kombinační akci Boniatti. Další branky padly až v posledních čtyřech minutách. Na 0:5 zvýšil opět Bednář, proměňuje penaltu po faulu brankáře Vaňouska na Kulvajta a znovu Roman Bednář skóre uzavírá v poslední minutě zápasu, když po samostatné akci a tvrdé křižné střele nedal gólmanovi domácích šanci.Zaplněný stadion tleskal ukázkovým akcím dobře připravených boleslavských hráčů.

Utkání sledovalo 1500 spokojených diváků.
ŽK: Wozniak
Rozhodčí: Kabyl
Sestava: Miller – Šmerda, Grlič, Wozniak, Čupr – Kulvajt, Matějovský (70. Skoupý), Procházka, Kore (60. Cigánek) – Bednář, Sedláček (46. Boniatti).

Fanshop banner