SEDM GÓLŮ PRAŽSKÉ SLAVII
Klub

SEDM GÓLŮ PRAŽSKÉ SLAVII

Redakce

V přípravném utkání s SK Slavií Praha B na hřišti v Bezně si boleslavští hráči s chutí zastříleli a spravili si tak náladu po nevydařených utkáních na turnaji v Nové Včelnici.

Už během úvodních tří minut mohli fotbalisté z Mladé Boleslavi čtyřikrát skórovat, ale Matějovský, Gögh, Sedláček a Bednář své šance neproměnili. Ujala se až ve 12. minutě střela Romana Bednáře, který zajistil vedení po výborné individuální akci Cigánka. Na 2:0 zvýšil po individuální akci v 30. minutě Sedláček. Poločasovou trojici gólů uzavřel opět po individuální akci v 35. minutě Matějovský. Byly i další gólové šance, ale poločasové skóre zůstalo 3:0.

I ve 2. poločase, po změnách v sestavě, hráli mladoboleslavští s celkovou chutí, hýřili pohybem a vytvářeli si nápadité kombinační akce, které byly mnohokrát odměněny potleskem dvou stovek diváků. Hned ve 46. minutě po centru z levé strany Janoviak nastřelil břevno, odražený míč nasměroval do branky Boniatti a střelu gólovou tečí nastřelil Kulvajt. Zbývající tři body padly po rohových kopech, které mistrně zahrával Kore: v 67. minutě Skoupý hlavou 5:0, v 70. minutě Wozniak hlavou 6:0, v 80. minutě dorážkou gólový účet uzavírá Skoupý.

Sestava: Miller – Šmerda (46. Krátký), Grlič (70. Vizingr), Wozniak, Čupr (46. Paleček) – Cigánek (46. Kulvajt), Matějovský (60. Gogh), Procházka (46. Skoupý), Gogh (46. Kore) – Bednář (46. Janoviak), Sedláček (46. Boniatti)
Rozhodčí: Kovařík
200 spokojených diváků

Fanshop banner