BOLESLAVŠTÍ VE VČELNICI NEVYHRÁLI
Klub

BOLESLAVŠTÍ VE VČELNICI NEVYHRÁLI

Redakce

Po týdenním soustředění v Žinkovech se boleslavští fotbalisté zúčastnili mezinárodního turnaje v Nové Včelnici. Nakonec však obsadili až poslední, čtvrté místo.

FK MLadá Boleslav - FC Falkirk 1:2 (poločas 1:2)
Prvním soupeřem boleslavských byl skotský FC Falkirk, který Boleslav porazil 1:2. Po pěkných kombinačních akcí Skotů inkasovali boleslavští dvě branky hned v samém začátku hry. Do konce 1. poločasu se podařilo snížit na 1:2 Janoviakovi. Celý druhý poločas se hrál v režii boleslavského celku. Brankové příležitosti však boleslavští nedokázali proměnit.

Sestava: Miller – Šmerda, Wozniak (50. Skoupý), Grlič, čupr – Cigánek (36. Kulvajt), Procházka, Matějovský, Kore (36. Paleček) – Janoviak (36. Bednář), Boniatti.

FK MLadá Boleslav - Slovan Bratislava 1:5 (poločas 1:2)
O 3. místo se Boleslav utkala se Slovanem Bratislava. Slovan šel v úvodu do dvougólového vedení, na rozdíl gólu snížil Gögh po lobu Boniattiho. Ve druhém poločasu Boleslav tlačila a Gögh svou šanci neproměnil. Slovan Bratislava přidal na závěr tři góly a upravil tak skóre na konečných 1:5.

Setstava: Macháček – Krátký, Grlič, Skoupý, Paleček – Kulvajt, Mrvík, Hýbner, Gögh – Bednář (45. Cigánek), Boniatti (45. Sedláček).

Fanshop banner