NOVÝ ROČNÍK II. LIGY ROZLOSOVÁN
Klub

NOVÝ ROČNÍK II. LIGY ROZLOSOVÁN

Redakce

Nový ročník II. ligy v sezóně 2003/2004 odstartuje v neděli 27. července a Mladá Boleslav se v jeho úvodu utká na domácím hřišti se Sigmou Olomouc „B“.

Dnešního dne tj. ve středu 25. června se v pražském hotelu Praha sešlo šestnáct zástupců účastníků I. Gambrinus ligy a šestnáct představitelů druholigových klubů, aby rozlosovali jízdní řád dvou nejvyšších českých fotbalových soutěží.
Fotbalisty Mladé Boleslavi čeká pěkně ostrý start do soutěže. Odstartují proti béčku Olomouce, o týden později se střetnou v Drnovicích s nováčkem letošního ročníku. Následný víkend hostí Most a ve čtvrtém kole zajíždějí na hřiště jednoho z favoritů soutěže – Bohemians Praha.
Rozjezd tedy nebude lehký, ale pro klub s prvoligovými ambicemi je to řádná výzva. Pro nový ročník II. ligy byl stanoven jednotný hrací den, vždy neděle, a pro všechna střetnutí byl stanoven úřední začátek daný jednotlivými změnami času v průběhu kalendářního období.
Také Pohár ČMFS zná už svůj herní řád. Mladá Boleslav zajíždí k utkání 1. kola do nedaleké divizní Dobrovice, v případě úspěchu se ve 2. kole utká s Hradcem Králové, v případném 3. kole by soupeřem boleslavských fotbalistů byl Slovan Liberec.
Dnes se losovala i nejvyšší dorostenecká soutěž v sezóně 2003/2004 s novým názvem – I. ČPP dorostenecká liga, do které se boleslavští dorostenci vrátili po roční přestávce. V úvodních podzimních kolech zajíždí dorostenci na Spartu Praha, Slavii Praha a doma se střetnou se Zlínem a Plzní.

Fanshop banner