A MUŽSTVO ZAHÁJILO PŘÍPRAVU
Klub

A MUŽSTVO ZAHÁJILO PŘÍPRAVU

Redakce

V pondělí 23. června nastoupili po dovolené hráči Mladé Boleslavi do přípravy na náročnou novou sezónu.
V jejich kabině na Městském stadiónu některé tváře chyběly, objevili se však také noví hráči.

Zpět do Brna se vrátil Karel Kroupa, hostování také skončilo Petru Pokornému a stává se opět hráčem Teplic.
Profesionální smlouva vypršela Lukáši Hodanovi a Františku Jakubcovi, v současnosti se jedná o jejich přechodu do Kladna.
Na srazu chyběli také Jan Gruber a Václav Paleček. Zatímco Paleček se až do středy 25.6. připravuje v Blšanech s reprezentačním výběrem pro univerziádu, Gruber se pro novou sezónu ocitl na seznamu posil prvoligových Českých Budějovic a dostal od FK Mladá Boleslav povolení k zahájení přípravy na jihu Čech.
Naopak novými hráči jsou Chorvat Damir Grlič a Turek Gokman Kore, oba jsou v Boleslavi na čtrnáctidenních testech.
Damir Grlič (nar. 1975) je hráčem FK Teplice, před tím hrál v Příbrami pod trenérem Kotrbou. Nastupuje na postu vnitřního obránce, je vysoký 188 cm.
Gokman Kore (1977) byl v jarní části uplynulé sezóny hráčem Dolních Kounic. Do nejvyšší české soutěže naskočil v Brně, rok hrál první polskou ligu za Pogoň Štětín, v Turecku další sezónu odehrál v Altaji Izmir, ligové zkušenosti v Čechách sbíral také v Drnovicích. Je to levonohý středový ofenzivní hráč, vysoký 178 cm.
Do týmu Boleslavi se po ročním hostování v Prostějově vrací útočník Tomáš Janoviak.
K mužstvu se rovněž připojili talentovaní hráči z dorostu – brankář Jakub Janáček (84), obránce Martin Mrvík (85), záložník Jakub Skramužský (84) a útočník Miroslav Socha (84).
Změna nastala i v realizačním týmu, asistentovi trenéra Petru Vrabcovi skončí k 30.6. 03 smlouva a po vzájemné dohodě nebude prodloužena.

Fanshop banner