FK Mladá Boleslav zahájí přípravu 23.června
Klub

FK Mladá Boleslav zahájí přípravu 23.června

Redakce

K přípravě na novou sezónu se sejdou mladoboleslavští fotbalisté v pondělí 23. června. Protože travnaté plochy v areálu Městského stadionu podléhají rekonstrukci, bude podstatná část přípravy probíhat na stadionu Astonka.

Po týdnu hrubé přípravy bude čekat fotbalisty první přípravné utkání s FK Teplice v neděli 29. června, zápas bude sehrán jako součást oslav výročí založení fotbalu v Lysé nad Labem. Další, tentokrát dvojutkání, čeká boleslavské ve středu 2. července, kdy se od 10.15 a 12.30 střetnou na Astonce s druholigovým nováčkem SK Kladno. V sobotu 5. července potom bude Astonka od 10 hod hostit utkání FK Mladá Boleslav – Jablonec a ihned po něm odjede boleslavské družstvo na soustředění do sportovního areálu v Žinkovech.
Zatím je v jednání v rámci soustředění i přípravné utkání s některým z účastníků nižších soutěží z okolí Plzně, které by se mělo odehrát uprostřed náročného týdne.
Odtud se mužstvo vrací v pátek 11. července a o den později, tj. 12. 7., bude společně se Slovanem Bratislava, SK České Budějovice a skotským Falkirkem účastníkem již čtyřicátého ročníku známého turnaje v Nové Včelnici.
Od pondělí 14.7. potom bude domácí příprava pokračovat na stadionu Astonka, ve středu 16.7. od 17.00 hod se zde FK MB střetne s SK Slavia Praha B.
Týden před zahájením soutěží, 19. nebo 20. července, čeká potom mladoboleslavský tým utkání prvního kola Poháru ČMFS. Bude-li mužstvo úspěšné, hned 23. července je na pořadu druhé kolo poháru ČMFS a 27. 7. zahajuje prvním kolem druhá fotbalová liga. S jakým to bude soupeřem, to se FK MB dozví na losovacím aktivu nového ročníku dne 25. června 2003.

Fanshop banner