PLZEŇŠTÍ SI ODVÁŽEJÍ Z MLADÉ BOLESLAVI  PĚTI GÓLOVÝ DEBAKL
Klub

PLZEŇŠTÍ SI ODVÁŽEJÍ Z MLADÉ BOLESLAVI PĚTI GÓLOVÝ DEBAKL

Redakce

Mladoboleslavští fotbalisté přehráli Plzeň a vysokým vítězstvím se rozloučili s domácím publikem.

V předposledním zápase začali útočněji hosté z Plzně, ale domácí postupně hru srovnali. V 8. minutě měl první gólovou šanci domácích Roman Bednář, který nastřelil brankáře hostů Colceaga. O 7. minut později propásl další šanci Hýbner a v 16. minutě střelou podél brankáře skóroval poprvé David Gögh. Hrubku hostující obrany potrestal v 18. minutě Roman Bednář, který zvýšil na 2:0. Hosty zachránila ve 26. minutě tyčka od Sedláčkovi hlavičky. Hosté ve 29. minutě snížili na 2:1, kdy plzeňský Smíšek po brejkové akci přehodil vybíhajícího Millera. V 35. minutě vyrovnali hosté Kousalem, kdy ho domácí obrana neuhlídala. Hosté ve zbytku první půle měli ještě dvě nebezpečné šance a to ve 43. minutě a v 45. minutě, kdy nastřelili dokonce tyč.

Do druhé půle vstoupili hosté s mírnou převahou a další vývoj zápasu hlavně ovlivnilo vyloučení v 48. minutě plzeňského Ježe. Hra domácích postrádala přesnost a kombinaci. V 62. minutě domácí Bednář zvýšil nádhernou střelou na 3:2. Domácí postupně hru zlepšovali a v 76. minutě dorostenec Mrvík mohl zvýšit na 4:2, ale střela šla mimo. Tentýž hráč zabránil jistému gólu v 83. minutě, kdy plzeňští obléhali mladoboleslavskou branku. V 87. minutě se pro změnu domácí nastěhovali před branku Západočechů a Karel Kroupa zvýšil na 4:2. V nastaveném čase zvýšil na 5:2 po přihrávce Kulvajta Tomáš Cigánek. Mladoboleslavské doprovázel v posledních minutách zápasu potlesk přítomných diváků.

Sestava: Miller – Šmerda (62. Krátký), Skoupý, Hodan, Čupr (85. Kroupa) – Kulvajt, Hýbner, Cigánek, Gögh (39. Mrvík) – Bednář, Sedláček
ŽK: Šmerda, Hodan
Rozhodčí: Ing. Kamil Hranický
Diváků: 2153

Fanshop banner