VÝHODNÉ VSTUPNÉ A BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM
Klub

VÝHODNÉ VSTUPNÉ A BOHATÝ DOPROVODNÝ PROGRAM

Redakce

V rámci posledního domácího utkání, kdy FK Mladá Boleslav přivítá na svém trávníku v neděli 1.6. 2003 od 16.30 FC Viktorii Plzeň, bude probíhat akce – výhodné vstupné a zajištěn je i bohatý doprovodný program.

Přijďte se podívat s celou rodinou a zaplatíte jen jedno plné a jedno poloviční vstupné, děti mají vstup zdarma. Každé dítě navíc obdrží při vstupu malý dárek v podobě plakátu FKMB. Výhodné vstupné je také možné získat prostřednictvím kupónu, který vyjde na sportovní stránce v úterním, středečním a čtvrtečním Mladoboleslavsku. Po předložení kupónu a zaplacení jedné vstupenky získáte další vstupenku zdarma.
V průběhu celého odpoledne bude probíhat bohatý doprovodný program. Před zahájením utkání vystoupí skupina aerobiku Fit studia Gábina (kadetky – 3. místo na mistrovství ČR). Skupina aerobiku Fit studia Gábina se představí i o poločasové přestávce, kdy vystoupí juniorky (loňské mistryně světa ve fitness-step aerobiku) a přestávku uzavře utkání minižáčků. Po samotném utkání, bez ohledu na výsledek, proběhne autogramiáda hráčů obou celků a společné focení dětí a hráčů.
Všechny vás co nejsrdečněji zveme a věříme, že přijdete v co nejhojnějším počtu povzbudit náš tým, který se chce na domácím hřišti rozloučit se sezónou 2002/2003 vítězstvím.

Fanshop banner