REMÍZA NIC NEVYŘEŠILA
Klub

REMÍZA NIC NEVYŘEŠILA

Redakce

Po prohraném podzimním utkání chtěli boleslavští fotbalisté v Mostě uspět a do zbývajících kol se s nadějí umístit hned za postupující Plzní a Opavou. Jak se ukázalo, průběh utkání však boleslavské ambice nevyřešil.

Vlastní utkání začalo opatrně, soupeři se spíše oťukávali, nikdo nechtěl riskovat před vlastní brankou. Do první šance se však dostali hráči Mostu, když centrovaný míč z jejich levé útočné strany našel před Macháčkovou brankou Endla, který se však nabídnuté šance zalekl a vysoko přestřelil. Poté se hrálo dlouhé minuty bez šancí. Stínem prvního poločasu bylo vážné zranění Pokorného, který byl ve čtyřicáté minutě odnesen ze hřiště na nosítkách s podezřením na přetržené kolenní vazy. Místo něho přišel útočník Bednář, což i nadále potvrzovalo útočné ambice boleslavských hráčů.
Do druhého poločasu vstoupila obě mužstva o poznání aktivněji než v prvním poločase a na hřišti se začalo více jiskřit. Odměnou z rukou rozhodčího bylo 6 žlutých karet domácích a dvě žluté karty pro hráče Boleslavi. Obrovskou naději na vítězství přinesla 69. minuta, kdy Cigánek obešel tři hráče a střelou z pádu prostřelil vše co mu stálo v cestě včetně brankáře Kýčka. Byl to krásný gól, který potvrdil zvýšenou aktivitu a chuť odvést si domů tři body. Vyrovnání však přinesla 78. minuta, kdy po opakovaném rohovém kopu se míč odrazil k domácímu Procházkovi (bratrovi boleslavského Tomáše Procházky) a ten nezadržitelně poslal míč za záda Macháčka. Do konce utkání vydržela aktivita na kopačkách boleslavského mužstva, změnu skóre však již nepřinesla.

Sestava: Macháček – Šmerda, Skoupý, Pokorný (40. Bednář), Čupr – Kulvajt, Hýbner, Cigánek (89. Krátký), Paleček – Sedláček (85. Gögh), Kroupa.
Rozhodčí: Čuřín
ŽK: Čupr, Bednář
Diváků: 739

Fanshop banner