MLADOBOLESLAVŠTÍ ROZHODLI AŽ VE DRUHÉM POLOČASE
Klub

MLADOBOLESLAVŠTÍ ROZHODLI AŽ VE DRUHÉM POLOČASE

Redakce

Fotbalisté Mladé Boleslavi získali dnes tři body a vylepšili si tak pozici v tabulce druhé fotbalové ligy. Zápas strhli na svou stranu až ve druhém poločase důraznější hrou.

Zápas začali lepší hrou domácí fotbalisté, kteří ve druhé a šesté minutě několikrát ohrozili branku kunovického brankáře Kosmala. Nejprve Cigánek s Kulvajtem a poté střelou nad břevno Martin Čupr. Hosté se vymanili z tlaku po patnácti minutách a hru postupně vyrovnávali. Ve 20. minutě nádherně zahrál rohový kop Tomáš Cigánek a míč směřoval do branky Kunovic. Hosty tento gól nezlomil a naopak celý zbytek prvního poločasu se snažili o vyrovnání. Ve 22. minutě nebezpečně zahrozil kunovický Petr Faldyna, jehož střelu vytáhnul Macháček na roh. V 31. minutě orazítkoval břevno domácí brány Petr Lukeš.

Do druhé půle vstoupili opět hosté se snahou přivést z Mladé Boleslavi alespoň bod. Domácí nenacházeli recept jak se vymanit z tlaku soupeře. Až v 64. minutě zahrozil po přihrávce Hýbnera Tomáš Sedláček, který mimo jiné patřil i dnes k nejlepším hráčům. V 66. nevyužil trestného kopu David Gögh a domácím se začalo dařit až od 75. minuty, kdy po hrubé chybě obrany hostů unikl střídající Krátký a nahrál Cigánkovi, který z pravé strany zvýšil na 2:0. O tři minuty později Roman Bednář promarnil gólovou šanci, ale to si vynahradil o minutu později, kdy po centru Šmerda nádhernou střelou zvýšil na 3:0. Po celý zbytek druhého poločasu byli domácí lepším mužstvem a hru plně kontrolovali.

Sestava: Macháček – Šmerda, Pokorný, Skoupý, Čupr – Kulvajt (83. Krátký), Procházka, Matějovský (60. Hýbner), Gögh (Bednář) – Cigánek, Sedláček.
ŽK: Procházka, Kulvajt, Cigánek.
Rozhodčí: Jaroslav Bejlek.
Diváků: 1572

Fanshop banner