FINÁLE POHÁRU ČMFS V MLADÉ BOLESLAVI NEBUDE
Klub

FINÁLE POHÁRU ČMFS V MLADÉ BOLESLAVI NEBUDE

Redakce

Koncem měsíce dubna zaslalo vedení FK Mladá Boleslav generálnímu sekretáři ČMFS Ing. Petru Fouskovi návrh uspořádat letošní finále Poháru ČMFS na Městském stadiónu v Mladé Boleslavi, o iniciativě FK Mladá Boleslav informoval také deník Sport.

Ve středu dne 14. května 2003 obdrželo vedení FK Mladá Boleslav oficiální vyjádření generálního sekretáře pana Ing. Fouska, ve kterém uvádí, že si iniciativy uspořádat finále Poháru ČMFS v Mladé Boleslavi velice váží a je přesvědčen o tom, že Mladá Boleslav by pro takovou událost vytvořila skvělé podmínky. Upozorňuje však na znění Rozpisu celostátních soutěží pro platný ročník 2002/03, který ustanovuje sehrání finálového utkání v Praze na Strahově. Jeho změna by byla možná pouze v případě, kdy zastoupení ve finále by měly moravské celky.

Na závěr svého dopisu generální sekretář Ing. Fousek uvádí, že velmi pozitivně vnímá přístup FK Mladá Boleslav při realizaci projektu „Stadiony 2003“ a v budoucnu by za vedení ČMFS uvítal obdobnou nabídku pro uspořádání utkání některého z reprezentačních výběrů ČR.

Fanshop banner