NA LETNÉ DRUHÁ JARNÍ PORÁŽKA
Klub

NA LETNÉ DRUHÁ JARNÍ PORÁŽKA

Redakce

Pro svou druhou jarní porážku si fotbalisté z Mladé Boleslavi dojeli na letenský trávník. Utkání se hrálo na vedlejší tréninkové hrací ploše sparťanského stadionu a plocha naprosto neodpovídala stavu, na kterém se hraje profesionální fotbal.

Hrálo se na drnovišti, kde kontrola míče dělala problém oběma mužstvům. Se stavem trávníku se lépe vypořádali mladoboleslavští hráči a vlastně 80. minut hry to vůbec nevypadalo na jejich porážku. Celý první poločas se hrál v režii boleslavských a opět se projevilo to, na co mužstvo doplácí v průběhu celé letošní sezóny neproměňování i těch nejvyloženějších brankových příležitostí. Vyložené šance z nejvyloženějších doslova zazdili – Sedláček a Vizingr. Kulvajtovi rozhodčí Poledník neuznal vstřelený gól pro údajný faul. Sparťané za celý první poločas Macháčka v brance vůbec neohrozili.
Ve druhém poločase pokračoval festival zahozených šancí – Paleček 2x z bezprostřední blízkosti nedokázal trefit prázdnou branku. Boleslav ztratila zápas v posledních deseti minutách. Nejprve v 84. minutě Mynář překonal Macháčka z pokutového kopu, o dvě minuty později Holenda obešel Macháčka a skóroval do prázdné branky.

Sestava: Macháček – Šmerda, Vizingr, Pokorný, Čupr – Kulvajt, Procházka, Gögh,Paleček (74. Boniatti) – Cigánek (64. Gruber), Sedláček (76. Kroupa)
ŽK: Čupr (v letošní sezóně čtvrtá a znamená stop na další utkání)
Diváků: 240

Fanshop banner