VELKÁ PŘEVAHA KE GÓLU NEVEDLA
Klub

VELKÁ PŘEVAHA KE GÓLU NEVEDLA

Redakce

Výkon boleslavského mužstva byl hodně podobný nedělnímu počasí studený, uplakaný a také proměnlivý. Velká převaha však tentokrát ke gólům během 90. minut nevedla.

Boleslavští fotbalisté vstoupili do utkání hodně rozpačitě, kompaktní neratovickou obranu se pokoušeli dobít dlouhými nakopávanými míči, se kterými si však vysocí a urostlí středoví obránci konkurenčního středočeského mužstva – Vrábel a Trousil – dokázali poradit. V největší šanci prvního poločasu se objevil boleslavský Procházka. Jeho střelu z hranice pokutového území však Winter dokázal na brankové čáře nadvakrát zlikvidovat. Ke gólu nevedla ani nejhezčí akce utkání, když Čupr kolmicí uvolnil Boniattiho, ale jeho cenrt na zadní tyči dokázal před dobíhajícím Kroupou odvrátit Záhorec. Když bez gólového efektu skončil i nádherný pas Čupra, obě mužstva šla do šaten k přestávce za odpočinkem za stavu 0:0.
Celý druhý poločas se hrálo pouze před pokutovým územím Neratovic. Ve dvou obrovských příležitostech se zcela sám před hostujícím brankářem objevil Pokorný, ale opět bez zakončení. Boleslav hrála upracovaný fotbal, svého soupeře doslova přitiskla na „šestnáctku“, ale skóre se neměnilo. Herní oživení přinesl první start odchovance Marka Matějovského, který svými akcemi naznačil svůj velký potenciál. Remíza 0:0 je z hlediska velké převahy boleslavských možná nezasloužená, ale z pohledu minima gólových šancí nakonec pravdivým obrazem střelecké bezzubosti.

Sestava: Macháček – Šmerda, Vizingr, Pokorný, Čupr – Kulvajt (57. Krátký), Hýbner (75. Matějovský), Procházka, Boniatti – Gruber, Kroupa (67. Sedláček). Diváků: 1240, Rozhodčí: Matějek

Fanshop banner