V SAMOTNÉM ZÁVĚRU PŘIŠLA BOLESLAV O BODY
Klub

V SAMOTNÉM ZÁVĚRU PŘIŠLA BOLESLAV O BODY

Redakce

Na těžkém písečném terénu se boleslavští snažili hrát svoji kombinační hru, vypracovali si několik gólových šancí, přesto však v samotném závěru přišli o body.

1. poločas měla Mladá Boleslav výraznou územní převahu. Ve 12. minutě šel Paleček z levé strany sám na branku, ale vysoko přestřelil. V 15. minutě zahrozil Procházka tvrdou střelou z hranice šestnáctky, brankář však míč vytlačil na rohový kop. Další brankovou příležitost si vypracoval ve 22. minutě Paleček, když po rychlé akci znovu prověřil pozornost domácího gólmana. Ve 37. minutě nastřelil Cigánek tyč soupeřovy branky.
I v první polovině 2. poločasu pokračovala převaha boleslavských. V 55. minutě Kroupa přehlavičkoval brankáře, ale míč skončil znovu pouze na tyči soupeřovy branky. Od 70. minuty se hra vyrovnala, domácí hrozili nakopávanými míči a rychlými protiútoky. V 87. minutě utekli domácí po levé straně zacentrovali před bránu a Kaščák hlavou z bezprostřední blízkosti prostřelil Macháčka. Byla to ojedinělá střela domácích ze hry. V nervózním závěru si již boleslavští gólovou šanci nevypracovali.

Sestava: Macháček – Šmerda, Pokorný, Vizingr, Čupr – Kulvajt, Procházka, Gögh (84. Sedláček) – Kroupa, Cigánek (56. Gruber), Paleček (66. Hýbner). Branka:87. Kaščák

Fanshop banner